MERCUR iese din RETROGRAD! Ce urmeaza pentru zodii din 18 octombrie 2021

Mercur intra in miscare directa in Balanta, in aceeazi si in care Jupiter isi incepe si el miscarea directa in Varsator.

16 oct. 2021, 01:18
MERCUR iese din RETROGRAD! Ce urmeaza pentru zodii din 18 octombrie 2021

Primul tranzit de miscare retrograda pentru planeta Mercur pe anul 2021 a inceput in 31 ianuarie si s-a incheiat in 19 februarie. A doua perioada de retrogradare a fost intre 29 mai – 22 iunie 2021. Iar ultima a fost intre 27 septembrie si 18 octombrie. Am experimentat cu totii unele confuzii serioase ce au starnit emotii si au pus la incercare intuitia. Dar de-acum, Mercur intra in miscare directa in Balanta, in aceeazi si in care Jupiter isi incepe si el miscarea directa in Varsator. Ambele planete guverneaza procesele noastre de gandire, deci te poti astepta cu siguranta la claritate si raspunsuri. Un val se ridica si totul se va vedea mult mai clar din locul in care stam.

Iata ce inseamna iesirea lui Mercur din ultimul sau retrograd din 2021 pentru zodii:

BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Sfarsitul lui Mercur retrograd te va inspira sa rupi zagazurile de energie precum un campion la curse. Mintea ti s-a tot invartit in cercuri pe subiecte pe care mai bine le lasai balta. In loc sa iti pierzi mintile cu ingrijorari, mai bine lasa totul sa se rezolve de la sine. Ingrijorarea nu a rezolvat vreodata vreo situatie. Sursa binevoitoare a Universului se va descurca pentru tine cu aceste subiecte. O zona de viata care a stat sub inertie si stagnare pana acum va primi un aer proaspat si nou. Inspira adanc. Ceva bun se va intampla sub suprafata.

Mercur retrograd aduce energii pozitive în amor pentru aceste zodii
TAUR (20 aprilie – 20 mai)
O decizie importanta trebuie luata de catre tine. Ai facut treaba buna cat a fost Mercur retrograd facand cercetari si cautand sfaturi din surse intelepte. Procesul acesta te-a ajutat sa dezvolti o conexiune mai buna cu sursa ta interna de intuitie. Fa tot ce poti ca sa fii mai relaxat. Fa ce se simte cel mai bine in inima ta si nu conteaza ce spune mintea. Incet incet, ceea ce parea complicat si inconfortabil se va rezolva usor si amical. O noua directie pe care o contempli va capata sens perfect.

Mercur retrograd, pericole pentru fiecare zodie. Interacţiunile cu Marte şi Chiron aduc pericole suplimentare
GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Ti-ai cautat tot felul de surse creative ca sa iti faci viata mai putin complicata. Este uimitor ce ai descoperit despre tine insuti. Revenirea lui Mercur direct te va ajuta sa echilibrezi toate portiunile dispersate din viata ta. Va pune capat increderii tale de sine oscilante. Tot ce era vag si inadecvat va capata claritate de cristal. Vei vedea cum sa procedezi intr-un anumit subiect. Totul va capata, brusc, sens perfect. Pana la urma vei reusi sa iti atingi si un scop important pentru independenta si puterea ta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 


loading...