Mercur retrograd aduce energii pozitive în amor pentru aceste zodii

Tranzitul lui Mercur prin Scorpion ne incarca intens emoțional si nu este surprinzător că acest tranzit afectează și viețile noastre sentimentale.

15 oct. 2021, 15:43
Mercur retrograd aduce energii pozitive în amor pentru aceste zodii

Mercur retrograd  2021. Mișcarea retrogradă a lui Mercur se desfășoară în perioada 31 octombrie – 20 noiembrie în Scorpion, ceea ce înseamnă că este posibil să ne confruntăm cu probleme legate de bani, relații romantice și intimitate.

Cu toate acestea, dacă această perioadă este mai dificila decât de obicei, aceasta nu este o veste proastă pentru toată lumea. Unele semne ale zodiacului, ar putea chiar să fie norocoase în dragoste și să întâlnească pe cineva deosebit în timpul retrogradării lui Mercur.

Cristina Demetrescu: „Mercur retrograd aduce zile proaste, criza se prelungeşte”
Mercur retrograd nu este într-adevăr cel mai bun moment pentru a initia proiecte noi sau pentru a lua decizii importante care vor avea un impact profund asupra vieții tale. Mai degraba este un moment bun pentru a ne gândi la trecut, inclusiv la relații incheiate. Pe de altă parte, tranzitul lui Mercur prin Scorpion ne incarca intens emoțional si nu este surprinzător că acest tranzit afectează și viețile noastre sentimentale.

Iată semnele zodiacale care ar putea avea cel mai mult noroc în dragoste în perioada retrogradă a lui Mercur:

Taur (20 aprilie – 20 mai)
În general, în perioada de retrogradare a lui Mercur, nu este recomandat să te apuci de ceva nou, inclusiv cand e vorba de relatii sentimentale. Acum astrele fac o excepție pentru tine, nativ Taur. Poti accepta o intalnire, chiar dacă persoana nu este stilul tau la început.

Poti avea o surpriza placuta. Rămâi deschis la o nouă oportunitate, s-ar putea transforma intr-o relatie reusita, chiar dacă simți initial că această persoană nu este pentru tine.

Mercur retrograd, pericole pentru fiecare zodie. Interacţiunile cu Marte şi Chiron aduc pericole suplimentare
Rac (21 iunie – 22 iulie)
Nativii Rac au șansa de a întâlni o persoană nouă, dar nu te aștepta să se întâmple ușor în viața ta. Atâta timp cât vei ieși, vei întâlni oameni noi. Nu fi timid! În această perioadă de retrogradare a lui Mercur te simti inspirat, ai farmec, conversezi cu usurinta si poti lega usor prietenii.

Astrologii te sfatuiesc sa te deschizi din carapace pe parcursul acestor trei sapatamani, sa lasi timiditatea deoparte si sa ai curaj sa privesti  in jurul tau. Cele mai frumoase surprize pot fi axact acolo unde te astepti mai putin.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Retrogradarea lui Mercur are loc în timpul sezonului tau, nativ Scorpion, iar acest lucru va avea un efect asupra vieții tale amoroase. Chiar dacă nu te simti sigur de oportunitățile tale pe site-urile de întâlniri, nu te ingrijora , poti cuceri cu usurinta persoane interesante. Cei aflati deja intr-o relatie, stralucesc si sunt in forma de zile mari alaturi de partener.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)
Este o perioada senina, in care nu dai mare importanta sentimentelor, dar o relație existentă ar putea deveni mai serioasă. O prietenie ar putea evolua într-o relație romantică. Rămâi deschis la schimbare si poti avea surprize placute. Pentru cei ce-si doresc sa intemeieze o familie, anul acesta, mercur retrograd poate fi cea mai norocoasa perioada.