Mercur in Capricorn – 26 ianuarie 2022. IMPACT major pentru zodii, este mişscare retrogradă!

Planeta inteligentei, a intelepciunii si a bunastarii, va fi in conjunctie cu Pluto timp de aproape trei saptamani, amplificand energia Capricornului.

26 ian. 2022, 00:12
Mercur in Capricorn – 26 ianuarie 2022. IMPACT major pentru zodii, este mişscare retrogradă!

Mercur in Capricorn, in miscare retrograda, miercuri, 26 ianuarie 2022. Mercur a mai fost in Capricorn in decembrie 2021. Doar ca de data aceasta este ceva diferit. Planeta inteligentei, a intelepciunii si a bunastarii, va fi in conjunctie cu Pluto timp de aproape trei saptamani, amplificand energia Capricornului. Pregateste-te pentru revelatii itense. Adevarul te va supara rau la inceput, insa va fi eliberator. A venit vremea sa termini ce ai inceput in decembrie 2021!

Mercur in Capricorn este despre pragmatism si ratiune. Capricornul este unul dintre cele mai practice semne ale zodiacului, iar prezenta lui Mercur aici ii sporeste incapatanarea. Iata ce impact are revenirea lui Mercur in Capricorn pentru fiecare zodie in parte.

Horoscop rune 26 ianuarie 2022. Ce zodii sunt lovite de noroc azi. Previziuni de la pietrele magice
Mercur in Capricorn: BERBEC
In timpul acestui tranzit din 26 ianuarie in 14 februarie 2022, Berbecul nu doar ca isi va putea atinge obiectivele si ambitiile, isna se va descurca de minune si cu indrumarea altor oameni. In timp ce nativii cu afaceri personale pot avea unele probleme cu lichiditatile, cei care fac investitii se pot bucura de un profit bun. La capitolul sanatate trebuie sa fii putin atent, dar nu exista pericole semnificative.

TAUR
In timpul acestui tranzit din 26 ianuarie in 14 februarie 2022, Taurul va fi concentrat pe munca sa. Vei culege roadele pentru eforturile tale, iar banii vor incepe sa apara din diverse surse. Nu este exclusa nici o calatorie romantica in aceasta perioada. La capitolul sanatate va trebui sa acorzi mai multa atentie alimentatiei.

Horoscop ianuarie 2022. Astrologul Daniela Simulescu anunţă o „perioadă de vis” pentru această zodie
Mercur in Capricorn: GEMENI
In timpul acestui tranzit din 26 ianuarie in 14 februarie 2022, Gemenii pot avea probleme de incredere. Conflictele cu familia sau prietenii intra si ele in carti, de aceea trebuie sa fii foarte atent la ce si cum spui. Asigura-te ca totul este limpede precum cristalul, ca sa nu lasi loc de interpretare. La capitolul sanatate va trebui sa acorzi mai multa atentie stilului de viata.

RAC
In timpul acestui tranzit din 26 ianuarie in 14 februarie 2022, Racii sunt neobisnuit de emotionali. Legatura cu prietenii si rudele se intareste, insa relatia de cuplu poate incepe sa scartaie. Trebuie sa ii acorzi si partenerului atentia necesara, iar comunicarea este cheia rezolvarii situatiei. Daca ai de gand sa bagi bani in anumite afaceri, atentie mare la riscurile pe care ti le asumi!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.