Mercur in centrul Soarelui, 2 august 2021. Ce aduce pentru noi?

Mercur în centrul Soarelui. Conjunctia dintre Soare si Mercur sporeste interesul pentru interactiunile cu ceilalti, stimuleaza nevoia de a impartasi ideile.

01 aug. 2021, 12:57
Mercur in centrul Soarelui, 2 august 2021. Ce aduce pentru noi?

Luna august incepe in forta. Chiar din a doua zi vom fi martorii unui eveniment extrem de rar si totodata special. Mercur se va pozitiona fix in mijlocul discului solar (asa cum il vedem noi de pe Pamant). Soarele este in Leu (zodia lui preferata), la fel si Mercur, sporind magia, comunicarea, verva si agilitatea. Cele doua se afla sub puternica influenta a lui Saturn cel retrograd in Varsator.

Soarele in conjunctie cu Mercur
Conjunctia dintre Soare si Mercur sporeste interesul pentru interactiunile cu ceilalti, stimuleaza nevoia de a impartasi ideile. Cu o minte atat de activa, insa, poti deveni usor distras atunci cand ii asculti pe ceilalti. Urmeaza o perioada in care, probabil, esti mai bun vorbitor decat un bun ascultator.

Zodiac CHINEZESC 2-8 august 2021. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!
Mercur este planeta care guverneaza comunicarea, modelele de gandire, ratiunea si rationamentul. De asemenea influenteaza invatamantul, comunicarea cu rudele, calatoriile pe distante scurte, precum si sterile si informatiile. Mercur este rapid, plin de viata, adaptabil, curios si lipsit de emotii.

Horoscop lunar august 2021. Mesajul cartilor de tarot pentru toate zodiile
Exprimarea de sine, un punct forte
Transmiterea unui mesaj sa a unui concept cu foarte mult fler te transforma intr-un communicator excelent. Altora le va placea sa te asculte si sa te urmareasca vorbind, pe masura ce folosesti gesture si expresii faciale care iti intaresec mesajul transmis.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.