Mercur in Gemeni 2022. 29 aprilie – 22 mai. Atentie, urmeaza retrogradul!

Combinatia dintre Mercur si Gemeni te face mai distrat, nu poti urma o directie sau un gand prea mult timp.

27 apr. 2022, 13:57
Mercur in Gemeni 2022. 29 aprilie – 22 mai. Atentie, urmeaza retrogradul!

Mercur, planeta comunicarii si a intelectului are doua case: Gemeni si Fecioara. Cand planeta Mercur isi seteaza resedinta in Gemeni, se deschide larg o usa, ajuntandu-te sa devii mai limpede la minte, mai obiectiv, mai flexibil. Esti incurajat sa iei o gura mare de aer proaspat si sa lasi curiozitatea sa te ghideze.

Zodiile si cele mai mari ciudatenii. Top ciudatenii maxime la fiecare zodie
Mercur este despre fapte si idei, despre modul in care comunici informatia. Gemenii sunt semn de Aer, asociat cu detasarea si ratiunea.

Cand Mercur este in Gemeni te simti ca si cand esti tras in directii diferite. Combinatia dintre Mercur si Gemeni te face mai distrat, nu poti urma o directie sau un gand prea mult timp. Imagineaza-ti o insecta care zboara haotic in jurul unei lumini. Asa este mintea cat timp Mercur este in Gemeni.

Horoscop Cristina Demetrescu. Cum poți face bani, în funcție de zodie. Oportunităţi uriaşe până în 2026
De asemenea, incepi sa apreciezi subiecte precum filosofia, sensul vietii. Devine mai putin importanta, insa, imaginea de ansamblu, discutia concentrandu-se doar pe subiecte mici. Daca iti imaginezi ca Mercur in Gemeni iti va da idei despre vreun roman sau despre vreo inovatie, ai asteptari prea mari. Mercur in Gemeni inseamna o idee care va genera o alta idee, care va duce intr-o alta idee si tot asa. Cel mai bine ar fi sa ai langa tine un reportofon sau un carnetel pe care sa inregistrezi toate gandurile. Din cand in cand poti reveni la ele, pentru eventualele strafulgerari de moment, care sa genereze idei briliante mai tarziu.

Mercur retrograd in Gemeni
In 10 mai 2022, Mercur intra in Gemeni in miscare retrograda si va merge aparent inapoi prin zodie pana in 22 mai, cand va reintra in Taur.  Cand retrogradeaza intr-unul dintre semnele pe care le guverneaza – de data aceasta fiind Gemenii cei vorbareti si sociabili – “necazurile” pot deveni chiar mai deranjante decat de obicei. Orice lucru care implica scrisul, vorbitul, predarea sau invatarea pot deveni deosebit de anevoioase. Este o idee buna sa verifici de doua ori, chiar trei, orice tip de munca.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.