Mercur Retrogad. Acestea sunt zodiile norocoase. Urmează o perioadă benefică pentru ele

Aceasta este ultima perioada cu Mercur retrograd din 2018. In perioada 16 noiembrie - 6 decembrie aceste trei zodii vor simti cum norocul intra in vietile lor.

09 nov. 2018, 19:10
Mercur Retrogad. Acestea sunt zodiile norocoase. Urmează o perioadă benefică pentru ele

LEU – Mercur retrograd nu iarta pe nimeni, insa tu vei avea parte de o perioada mai bune ca toate celelalte zodii. Te vei simti mai creativa ca niciodata. Nu iti refuza placerile simple si urmeaza-ti pasiunile. Fa mai multe lucruri din cele care iti plac. Redescopera-ti adevaratele sentimente.

CAPRICORN – Pentru tine, Mercur retrograd aduce o perioada de redescoperire de sine. Primesti mesaje din subsconstient pe care nu ar trebui sa le ignori. Intuitita ta va fi deosebit de puternica in perioada urmatoare. Trebuie sa faci ce crezi tu ca este mai bine in orice situatie. Mediteaza, danseaza, roaga-te, fa tot ce trebuie sa faci pentru a fi mai aproape de sufletul tau.

VARSATOR – Pregateste-te sa reiei legatura cu prieteni vechi din viata ta. Chiar daca ai putea sa te simti usor depasita de situatiile sociale, aceasta este cea mai buna perioada pentru a relua relatii pierdute si pentru a incheia relatii de care nu mai ai nevoie. Sufletul tau va primi vindecarea pe care o asteapta de foarte mult timp.

Sursa: girly.ro