Mercur retrograd afectează grav comunicarea şi relaţiile. Previziuni pentru a doua jumătate a lunii mai, realizate de astrologul Cristina Demetrescu

A doua jumătate a lunii mai este extrem de agitată pentru anumite semne zodiacale. Mercur retrograd îşi face simţită prezenţa mai cu seamă în sectorul comunicării şi în cel relaţional şi aduce tot felul de neînţelegeri.

20 mai 2022, 16:59
Mercur retrograd afectează grav comunicarea şi relaţiile. Previziuni pentru a doua jumătate a lunii mai, realizate de astrologul Cristina Demetrescu

Mercur retrograd  va sta în zodia Gemeni până pe data de 24 mai şi le va da mari bătăi de cap nativilor. Sunt zodii care ajung să fie păcălite, dar și zodii care ar putea avea parte de conflicte neașteptate în relația de cuplu.

Mercur retrograd aduce probleme în comunicare şi în relaţia de cuplu pentru Berbeci şi Tauri

Planeta influenţează sectorul comunicării, în cazul Berbecilor, astfel că aceştia pot fi foarte uşor păcăliți. Trebuie să se bazele pe forțele lor și să-și evalueze situația atunci când vor să facă o investiție.

Taurii s-ar putea confrunta cu probleme în căsnicie. Nativii acestei zodii simt nevoia să controleze totul, iar asta va duce la câteva conflicte, atât pe plan amoros cât și pe plan financiar cu partenerul de viață, a spus Cristina Demetrescu în emisiunea Vorbeşte lumea

Comunicare deficitară şi emoţii reprimate în cazul Racilor şi Leilor

Gemenii sunt sfătuiți să acorde atenție cauzelor ascunse ale problemelor de sănătate cu care se confruntă în a doua jumătate a lunii. Nu este o perioadă foarte bună pentru intervenții chirurgicale. Trebuie să fie atenți la ceea ce spun, mai ales la locul de muncă.

Citeste si Sezonul Gemenilor 2022. Incepe HAOSUL pentru zodii, se face traziţia de la primavara la vara!

Racii vor să controleze și să le ofere totul copiilor, dar nu comunică suficient cu ei. Contextul astral aduce niște emoții reprimate, așa că e important să comunice cu cei mici.

Şi Leii au parte de emoții reprimate, care ies la suprafaţă în cadrul unor întâlniri de familie. Poate cineva care vrea să fie totul bine nu-și exprimă opinia în legătură cu o moștenire, iar aceste lucruri se pot reaprinde mai târziu.

Mercur Retrograd scoate la suprafață lucruri nespuse în cazul Scorpionilor

Fecioarele sunt sfătuite să nu lase lucrurile pe ultima sută de metri. Totodată, trebuie şi aibă grijă la ceea ce vorbesc. Nu vor obține imediat ceea ce își doresc în plan profesional, dar trebuie să aibă răbdare.

Balanțele au tendința de a “cosmetiza” un buget pentru a aduce situația în favoarea lor, însă trebuie să fie extrem de atente pentru că aceste “cosmetizări” să nu pară fraude.

Scorpionii sunt afectaţi din mai multe puncte de vedere. Simt constant nevoia de a controla. Se produce o transformare în planul relațiilor. Mercur Retrograd scoate la suprafață lucruri nespuse.

Capricornilor le cade masca

Săgetătorii trebuie să fie atenți la stilul de viață, întrucât contextul astral îi afectează pe sectorul sănătăţii. Au multă “activitate inconștientă”, simt nevoia să despice firul în patru.

Capricornii cer ajutorul cuiva apropiat, dar implicarea acelei persoane îi aduce mai mult rău. Ies la iveală niște lucruri despre ei și e bine să ia singuri o decizie în această situație.

Vărsătorii pică victimele unor persoane care au ceva autoritate în viaţa acestor nativi. Din păcate, nu se comportă tocmai corect. Vărsătorul ar putea să se enerveze și să spună cuvinte acide.

Peștii trebuie să fie atenți la călătorii, să dea dovadă de prudență. Au o revelație, începe să le placă ceva, au un ideal, un obiectiv. Ar putea începe o cercetare.

Citeste si Intoarcerea lui Jupiter in viata ta, urmează cutremure astrale. Mesaje importante pentru zodii


loading...
Partenerii noștri