Sezonul Gemenilor 2022. Incepe HAOSUL pentru zodii, se face traziţia de la primavara la vara!

Sezonulul Gemeni 2022 incepe, este un moment bun pentru a acorda atentie corpului tau si ceea ce are nevoie.

20 mai 2022, 12:42
Sezonul Gemenilor 2022. Incepe HAOSUL pentru zodii, se face traziţia de la primavara la vara!

Incepe sezonul Gemenilor 2022, care face tranzitia dintre primavara si vara, deci te poti astepta la o metamorfozare a intregului „EU”. Poate fi un haos in jurul tau prin prisma dorintei impulsive spre varietate, diversitate, spre noi idei.

Berbec
Poate fi greu sa eliberezi controlul, dar in sezonul Gemeni, exista multe daruri care pot fi obtinute invatand sa capitulezi, sa te relaxezi si sa asculti. Cand avem aceasta atitudine, noi informatii, noi intelepciuni si noi perspective pot fi invatate. Acest lucru este valabil mai ales in preajma Lunii Noi din Gemeni, pe 30 Mai. Aceasta Luna Noua poate aduce in viata ta o noua intelepciune sau cunostinte care pot schimba modul in care sa abordezi lucrurile.

Cristina Demetrescu, o nouă previziune tulburătoare despre finalul războiului din Ucraina: „Văd autodistrugerea lui Putin”
Se pare ca exista multi profesori intelepti care vin in viata ta in timpul sezonului Gemeni, asa ca ramai deschis la mesaje. Cu Jupiter in Berbec, devii un magnet pentru tot ceea ce vrei sa atragi. Sub aceasta energie, concentreza-te asupra tuturor lucrurilor pe care doresti sa le dezvolti in viata ta, mai degraba decat asupra lucrurilor pe care nu vrei sa le dezvolti.

Taur
Este posibil ca sanatatea ta sa-ti fi fost mai mult in minte in ultima vreme. Sezonul Gemenilor 2022, este un moment bun pentru a acorda atentie corpului tau si ceea ce are nevoie. Daca ai exagerat, mai ales dupa perioada zilei de nastere, acesta poate fi un moment bun pentru a incetini lucrurile si a te retrage. Alternativ, daca ti-ai petrecut perioada zilei de nastere reincarcandu-te si umplandu-te sub lumina Soarelui, atunci acesta este un moment bun pentru ca razele tale sa straluceasca si sa-ti exprimi adevaratul sine!

Horoscop rune: relaxare, bani şi o revedere neaşteptată cu cineva drag
Poate ca trebuie sa gasesti un echilibru intre aceste doua stari, dar energiile Gemenilor iti vor fi ghidul. Luna Noua din Gemeni de pe 30 Mai va fi una puternica pentru tine si s-ar putea vedea o noua oportunitate de cariera stralucitoare iesind in cale. Asigura-te doar ca actiunile tale si cu ceea ce esti de acord sunt aliniate cu valorile tale si cu ceea ce vrei cu adevarat sa-i acorzi timp.

Gemeni
La multi ani! Mai faci o calatorie in jurul Soarelui, iar Universul va fi de partea ta. Daca ziua ta de nastere se apropie de Luna Noua din 30 Mai, acesta va fi un an de noi inceputuri pentru tine. Alternativ, daca ziua ta de nastere cade aproape de Luna Plina din 14 Iunie, acesta va fi un an de finalizari si de finaluri pentru tine. Ca si Mercur, planeta ta conducatoare va fi retrograda pentru cea mai mare parte a sezonului, va fi important sa te misti incet si sa ai rabdare.

Cristina Demetrescu, o nouă previziune tulburătoare despre finalul războiului din Ucraina: „Văd autodistrugerea lui Putin”
Evita sa te grabesti inainte, sa comunici excesiv sau sa promiti mai mult decat poti oferi. Daca ceva nu este in regula, incetosat sau confuz, acesta este semnul tau ca este timpul sa te indrepti catre interiorul tau, sa stai linistit si sa te aliniezi cu vocea ta interioara. Pe masura ce Soarele straluceste in coltul zodiacului, s-ar putea sa simti nevoia sa te odihnesti si sa te reincarci. Asigura-te ca iti oferi o multime de oportunitati pentru a face acest lucru.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.