Mercur retrograd afectează mai multe zodii. Află care zodie va fi cea mai afectată

Mercur retrograd în Leu se joacă cu noi! Urmează o perioadă în care emoțiile și trăirile noastre vor fi intensificate la maximum!

01 sept. 2022, 13:47
Mercur retrograd afectează mai multe zodii. Află care zodie va fi cea mai afectată

Luna septembrie marchează începutul lui Mercur retrograd în Leu, un moment astrologic extrem de  important! Această energie astrală va da naștere multor frământări pentru majoritatea zodiilor. Urmează o perioadă marcată de melancolie, gânduri parazitare și dificultate în comunicare. Fiecare dintre noi se va lovi de această energie, dar poate cea mai afectată zodie va fi Fecioara.

Horoscop rune septembrie 2022. Covor de bani pentru o zodie, recoltă bogată de noroc

În acest Mercur retrograd,  Fecioarele vor fi puse față în față cu greșelile trecutului, iar karma își va face treaba și de acestă dată. Zona profesională va fi afectată în această perioadă. Se pare că la locul de muncă aveți în jur și câțiva dușmani, care vor face tot posibilul să vă pună piedică la fiecare colț. Este indicat să rămâneți pe poziții și să aveți încredere în calitățile dumneavoastră. Doar așa veți putea face față bârfelor care pot apărea în acest context.

Astrologul Mariana Cojocaru ne recomandă ca în această perioadă să fim vigilenți și să încercăm pe cât posibil să rezolvăm problemele pe care le-am tot amânat. Este o perioadă bună în care să ne punem ordine în viață.

Horoscop special: cele mai norocoase zodii din septembrie, au lipici la bani şi karma bună în dragoste

Dharma cu Soarele în Leu fixează prietenii de suflet şi le elimină pe cele nepotrivite (Eclipsa de Lună şi Marte Retrograd). Marte taie răul de la rădăcină. Luptaţi să rezolvaţi chestiuni presante, care vă macină de mult timp. Fiţi eficiente în tot ce faceţi şi rezolvaţi cât de prompt puteţi. Venus în Fecioară vă dă protectori de tip femeie (Venus planeta femeilor). Vă susţine sănătatea, afectul, intuiţia, viaţa”, spune astrologul.