Mercur retrograd e în acţiune! Poţi fugi, dar nu te poţi ascunde! Ghid de supravieţuire

Mercur retograd a intrat in actiune din 8 iulie si asa va ramane pana la finalul lunii. Asta inseamna ca trebuie sa pui pauza la toate actiunile tale?

10 iul. 2019, 17:46
Mercur retrograd e în acţiune! Poţi fugi, dar nu te poţi ascunde! Ghid de supravieţuire

Sunt multe mituri despre Mercur retrograd:

Cand Mercur este retrograde, toate merg de-a-ndoaselea.

Mercur retrograd ma face sa spun lucruri gresite, imi strica computerul si nu am acces la email.

Nu da atentie lucrurilor care se intampla cand Mercur este retrograde, asteapta pana cand viata revine la normal

Vei regreta tot ce faci cand Mercur este retrograd

Nu incepe nimic cand Mercur este retrograd.

Dar sa fie acest Mercur retrograd sursa tuturor lucrurilor rele? Sa nu semnezi contracte, sa nu intalnesti oameni noi, sa nu mergi in excursie, sa nu cumperi un telefon nou? Doar pentru ca Mercur este retrograd?

Nu chiar!

De fapt, Mercur retrograd nu este nici pe departe atat de rau cum se crede. Mai mult, e chiar de ajutor. Mercur retrograd este o perioada de intelegere a sinelui, a lumii, in care trebuie sa iei decizii bine argumentate si chiar sa incepi ceva nou.

Iata o demonstratie a astrologilor cu privire la miturile despre Mercur retrograd.

Mitul 1: Cand este retrograd, Mercur merge invers

Realitatea: Mercur are un aparent mers inapoi, pentru ca asa este perceput de pe Pamant. Daca te-ai uita din cosmos, Mercur isi urmeaza drumul inainte, rotindu-se in jurul Soarelui. Doar ca, vitezele de deplasare ale Pamantului si ale lui Mercur sunt diferite, ceea ce creeaza senzatia ca Mercur merge inapoi.

Deci, lucrurile nu sunt ceea ce par a fi. Din perspectiva pamanteana, Mercur merge inapoi, din perspectiva Universului, totul este intr-o armonie perfecta!

De aici si sfatul astrologilor de a nu lua decizii importante cand Mercur este retrograd. Pentru ca, iata, lucrurile nu sunt ceea ce par a fi. Asta nu inseamna, insa, ca trebuie sa-ti pui toata viata pe „pauza”. Daca Mercur retrograd iti aduce o anumita situatie, este pentru ca acea situatie are nevoie de intreaga ta atentie. Poti fugi, dar nu te poti ascunde cand Mercur este retrograd. Cel mai bine este sa intelegi de ce ti se intampla anumite lucruri. Si nu sa construiesti ziduri de protectie si masti din cauza lui.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.