Mercur retrograd, totul se schimbă şi nu în bine. Astrologul Minerva: „Trecutul se întoarce”

Astrologul Minerva explică ce trebuie și ce nu trebuie să faci când Mercur intră în retrograd: "Trecutul se întoarce. Am putea auzi vești despre un fost iubit"

21 aug. 2023, 19:30
Mercur retrograd, totul se schimbă şi nu în bine. Astrologul Minerva: „Trecutul se întoarce”

Minerva a prezentat, în cea mai recentă ediție de „Urzeala Astrelor” previziunile pentru perioada lui Mercur retrograd. Astrologul a explicat că este un moment prielnic să încheiem proiecte mai vechi, dar și o perioadă în care foștii iubiți s-ar putea întoarce.

Totodată, astrologul Minerva a explicat și ce decizii pot fi luate începând cu data de 23 august, dar și cum vor fi afectate vânzările imobiliare sau relațiile dintre oameni. Mai mult decât atât, dacă un proiect sau o acțiune a fost planificată înainte de Mercur retrograd, aceasta ar putea fi finalizată fără probleme pe mercur retrograd.

Mercur retrograd 23 august – 23 septembrie 2023. Ce energii declanșează „mersul înapoi” al planetei intelectului prin zodia perecționistă a Fecioarei
„Mercur retrograd se manifestă în viața noastră prin dificultăți în familie, cu rudele în general, în a stabili relații de tip cauză efect sau a observa cele mai simple legături dintre lucruri, împrejurări și oameni.

(…) Prin mișcarea sa retrogradă, Mercur introduce o altă calitate, cea a reîncărcării prin interiorizare”, a precizat ea, la începutul emisiunii „Urzeala Astrelor”.

Ce trebuie să facem în timpul lui Mercur retrograd
Minerva a explicat că trecutul poate reveni în timpul lui Mercur Retrograd. Un fost iubit sau un proiect neterminat vor fi în centrul atenției. Minerva spune că indicat ar fi să ne gândim de două ori, când revine un fost, la motivele pentru care acea persoana nu mai face parte din prezentul nostru.

Zodiac chinezesc septembrie 2023. Anca Dimancea anunţă zodiile care vor avea de suferit: „Pierderi pe plan financiar”

„În timpul lui Mercur retrograd, uneori trebuie să revenim asupra lucrurilor pe care le credem terminate, încheiate definitiv cum ar fi de exemplu vechile relații. Trecutul se întoarce și am putea auzi vești despre vechii prieteni, reuniunile școlare sau un vechi iubit se întoarce în viața noastră.

Dacă un fost revine, amintiți-vă de ce a ajuns un fost, ce a determinat îndepărtarea lui”, a mărturisit ea, la WOWnews.

Lucrurile care se pot rezolva în timpul lui Mercur retrograd

Proiectele vechi, nefinalizate, sunt cele care își vor găsit rezolvarea și finalul în timpul lui Mercur retrograd. Totuși, deși este un moment bun în care să terminăm proiectele vechi, astrologul Minerva spune că nu este o perioadă așa bună să începem proiecte noi.

„Apoi, finalizarea unor proiecte vechi, început în trecut, ar fi bine să aibă loc acum, pe Mercur retrograd. Este un moment bun pentru a termina proiecte vechi care au fost lăsate de-o parte de ceva vreme, dar nu atât de bun pentru a începe proiecte noi.

Proprietățile imobiliare care sunt de vânzare de ceva vreme se pot da acum, pe Mercur descendent. Totodată, vânzările imobiliare din această perioadă pot să scadă sau cel puțin să aibă multe întârzieri. Gândurile pot merge înapoi, înainte, dar sincronizarea ar putea fi afectată și pierdem timp ca să interpretăm anumite lucruri din viața noastră”, spune Minerva, la WOWnews.

Minerva, sfaturi pentru perioada lui Mercur retrograd

Astrologul Minerva a venit și cu câteva sfaturi pe care le putem pune în practică pentru Mercur retrograd. Aceasta a explicat la WOWnews tot ce ar fi indicat și ce nu ar fi indicat să facem din data de 23 august.

„Fiți atenți la ceea ce spuneți, deoarece ar putea fi interpretat greșit, fără sens și fără substanță. Prieteniile se pot transforma în dușmănii. Acum, comunicările pot fi afectate, pot apărea întârzierii, restricții de călătorie, disfuncționalități ale echipamentelor și probleme la negocieri.

Cu toate aceste potențiale probleme, să nu vă mire că relațiile au de suferit. Dar foarte multe lucruri, făcute înainte ca Mercur să intre în retrogradare pot fi realizate fără probleme”, a mai precizat astrologul Minerva.