Zodiac chinezesc septembrie 2023. Anca Dimancea anunţă zodiile care vor avea de suferit: „Pierderi pe plan financiar”

Anca Dimancea a dezvăluit horoscopul chinezesc pentru luna septembrie, pentru toate semnele zodiacale. Anca Dimancea, specialist în zodiacul chinezesc, a dezvăluit, în cadrul emisiunii WOWZodiac,că luna septembrie, luna de Maimuță, element Metal Yang, începe de pe 16 august și se termină pe 15 septembrie.

18 aug. 2023, 12:12
Zodiac chinezesc septembrie 2023. Anca Dimancea anunţă zodiile care vor avea de suferit: „Pierderi pe plan financiar”

Zodiac chinezesc septembrie 2023 Șobolan

Șobolanul este pe o stea destul de proastă, destul de agresivă, dar îl ajută maimuța, care este aliatul său, însă ăi dă o dorință de acțiune mult mai puternică și pot să devină tensionați, pentru că simt că bat pasul pe loc. Din cauza acestei stări, din cauza acestei energii 7 a pierderilor financiare, a potențialelor accidente, a stării proaste, în general sau a pierderilor de orice fel, ei pot să nu mai simtă ajutorul aliatului său, iar în acest caz, lor le trebuie protecție. V-ar ajuta foarte mult purtarea culorilor de apă, orice nuanță de albastru și chiar negru, mai ales în zilele pe care le vedeți în calendar că sunt de dușman. Mai poți să suferi din punct de vedere al job-ului, deci pe plan profesional.

Bivol

Bivolul este destul de prost aspectat, este o lună slabă, de fapt, una dintre cele mai slabe din an, din păcate. Nu a fost atât de slabă luna de ciocnire, luna de Oaie, cât este luna de Maimuță, din cauza stelei 5 a distrugerilor și dezastrelor. Asta înseamnă că pot să piardă, fie în plan financiar, fie pe plan profesional. Poate să fie o simplă pierdere de clienți sau pierderi în vânzări, dar depinde în ce domeniu lucrați. Nu vă schimbați job-ul, să nu aveți tentația să vă schimbați job-ul până pe 15 septembrie și nici nu ar trebui să schimbați nimic. Este bine să nu luați decizii importante în această lună. Încercați să folosiți mai mult verdele și auriu, argintiu, alb și gri.

Zodiac chinezesc septembrie 2023 Tigru

Nu este o lună deloc favorabilă pentru ei , este cea mai proastă lună din an, pentru că este lună de ciocnire și cu steaua 5 a dezastrelor și a distrugerilor, drept pentru care, vă recomand să nu riscați inutil în această lună absolut nimic, nici banii voștri, nici profesia, nici în planul relațiilor, nu vă luați la trântă cu nimeni pentru că nu veți câștiga, ci veți pierde pe o perioadă lungă de timp, fie oameni, fie energie, fie bani sau sănătate. Dacă este să plecați la drum, neapărat amuleta călătoriilor va trebuie aproape. Atenție maximă la sănătate, apoi la bani și nu în ultimul rând, relațiile.

Horoscop special: 3 zodii chinezeşti care sunt cele mai norocoase în relații. Ce le aduce weekend-ul
Iepure

Este o stea nouă a multiplicării stelei 2 a bolilor, deci se multiplică situațiile de sănătate precare sau favorabile. Este foarte riscant în această lună de Maimuță, care clar nu vă este o prietenă, o aliată, nu aveți susținerea nimănui. Mia pot să fie și blocaje pe relațiile parteneriale, pentru că steaua 2 mai aduce și îmbolnăvirea relațiilor, nu înseamnă numai îmbolnăvire. Urmăriți-vă sănătatea îndeaproape. Nu înseamnă că se întâmplă ceva grav, dar cei care se știu cu sensibilități sau sunt mai în vârstă.

Dragon

Drogonii intră într-o lună de aliat și este o lună foarte bună pentru ei. Dacă sunt două zodii destul de beneficiare, sunt Dragonul și Șarpele și eu au steaua victoriilor și a succesului, atât pe plan profesional și în plan financiar. Deși este recomandat un remediu, nu este absolut necesar, decât dacă simțiți că lucrurile nu au început cu dreptul, nu continuă relativ bine. Este o lună bună, atât din punct de vedere financiar, cât și profesional.

Zodiac chinezesc septembrie 2023 Șarpe

Șarpele are steaua 1 a succesului și a victoriilor. Ar trebui să se bucure în această lună de o apreciere la locul de muncă, de un salt profesional și chiar financiar. Îi trebuie puțină răbdare și să nu forțeze lucrurile. Trebuie să se înarmeze cu răbdare. Șarpele, în sine, este o zodie destul de răbdătoare, dar luna aceasta vor cumva să grăbească lucrurile. , pentru că simt această energie și vor să profite de ea.

Cal

Este o lună în care este destul de aspectată, doar că Maimuța preia controlul. Întotdeauna, Maimuța este cea care ghidează calul, dar el are un ghidaj divin. Aveți o stea a norocului divin. Ea se cuplează acum cu steaua 8, pe care o au toți caii și vă dă o mare putere, un aspect benefic. Tot ce vă mai trebuie este un ajutor de la un Șarpe sau un alt Cal. Este o a treia zodie foarte bine aspectată, cu succes profesional, dar și ajutor prin oameni în plan divin sau îngerul vostru păzitor.

Zodiac chinezesc septembrie 2023 Oaie

O lună foarte frumoasă de repliere și refacere a sănătății. Este steaua 8 a prosperității. Acum ar fi momentul și să cereți o mărire de salariu, pentru că luna viitoare nu va fi bună. Maimuța nu vă pune bețe în roate cu nimic. Este adevărat că între voi și Maimuță există casa in a cimitirelor și puteți să auziți de cineva că se îmbolnăvește sau pleacă dincolo. Puteți să aveți anumite probleme de sănătate, dar având această stea extraordinară, într-o lună de Maimuță, nu neapărat se întâmplă lucruri malefice.

Maimuță

Pentru nativii maimuță este o lună puțin mai dificilă din cauza excesului de metal. Asta înseamnă că trebuie să fiți cu un ochi mai alerți și mai atenți la posibile mici accidentări. Este vorba de steaua 8 a beneficității și a prosperității și ar trebui să vă ajute foarte mult. Nu se creează penalizare, dar aveți grijă cei care aveți în diagrama voastră personală aveți, cumva, un șarpe pe unul din stâlpi sau un tigru, în zilele de Șarpe sau un Tigru și chiar și de Mistreț.

Zodiac chinezesc septembrie 2023 Cocoș

Este o lună mai bună pentru a face bani, pentru a recupera niște bani, pentru a vă cere un drept legat de planul financiar și, de asemenea, este o stea de dragoste și potențial de a învăța deja nou. Poate la locul de muncă se ivește posibilitatea unui training. Chiar dacă nu vă doriți este bine să participați, pentru că s-ar putea să vă ajute foarte mult în viitorul apropiat la locul acesta de muncă sau la un alt loc de muncă. Profitați dacă vi se oferă șansa să învățați ceva nou. Este o lună foarte bună pentru a vă simți bine în relația cu partenerul, pentru a găsi pe cineva. Este o lună bună și să faceți bani împreună cu partenerul.

Citește și Horoscopul special: Ultimele zile cu MERCUR direct in FECIOARA 2023. Impact major pentru zodii

Câine

Este o zodie destul de afectată. Maimuța și câinele nu prea se au bine. Este o relație de incompatibilitate, de nesupunere a Câinelui într-o lună de Maimuță. Câinelui i se pot pune niște obstacole de alții, dar poate și să și le pună singur, din cauza lipsei de comunicare sau a capsei puse, adică ceva ce nu-i convine în permanență. Este foarte bine dacă ați putea să stați deoparte, uneori, dacă sunteți provocat într-o discuție, într-o neînțelegere în contradictoriu, să nu căutați, neapărat, să aveți dreptate. Mai multă grijă la comunicare.

Zodiac chinezesc septembrie 2023 Mistreț

Mistrețul împarte această energie cu Câinele, dar se creează și penalizări în anumite zile. Trebuie să aveți mare grijă să nu decideți nimic important, să nu faceți pași importanți, să nu vă cerați în acele zile și să nu faceți achiziții importante sau să luați decizii se semnare de acte în acele zile, pentru că puteți să fiți trași pe sfoară sau să nu vi se comunice tot. Luna de Maimuță nu vă este favorabilă, vă puteți și certa. Atenție cei care aveți procese, ar fi bine de evitat această perioadă să fiți prezenți la procese.