„Merkel a fost obraznică la 4-0!”. Reacţia premierului Suediei la golul de 4-4 al nordicilor VIDEO

Suedia a încheiat 4-4 la Berlin, meciul cu Germania, din preliminariile CM 2014, după ce nemţii au condus cu 4-0. Premierul Suediei, Fredrik Reinfeldt, a povestit că la scorul de 3-0 oficialii nemţi credeau că meciul este deja jucat şi glumeau dacă ar fi bine sau nu ca Suedia să înscrie golul de consolare.

RomaniaTV.net
17 oct. 2012, 16:22
„Merkel a fost obraznică la 4-0!”. Reacţia premierului Suediei la golul de 4-4 al nordicilor VIDEO

Cu o zi înainte de a porni spre Bucureşti, cancelarul german Angela Merkel a asistat marţi seara la meciul Germania – Suedia, disputat la Berlin, în preliminariile CM 2014. A fost una dintre cele mai spectaculoase reveniri din istoria fotbalului, nemţii ratând victoria, deşi au condus cu 3-0 la pauză şi aveau 4-0 în minutul 60. Suedezii au marcat gol după gol, iar pe cel al egalării l-au reuşit în al treilea minut al prelungirilor.

Angela Merkel a urmărit meciul alături de premierul suedez Fredrik Reinfeldt, iar camerele tv au surprins reacţiile celor doi când nordicii au egalat. După meci, Reinfeld a declarat pentru televiziunea suedeză. „De la 3-0, liderii germani au început să vorbească despre altceva. Ei credeau că meciul era jucat şi discutau dacă ar fi sau nu frumos să înscrie şi Suedia golul de consolare”.

Întrebat de televiziune suedeză dacă Angela Merkel a fost obraznică la scorul de 4-0 pentru Germania, Reinfeldt a răspuns: „Da, a fost! Dar probabil că la fel am fi fost şi noi dacă am fi condus cu 4-0!„.

Manifestarea de bucurie a premierului Suediei şi reacţia de uimire a cancelarului Angela Merkel, la golul de 4-4, marcat de scandinavi.