Mesaj alarmant pentru România al specialistului care a prezis cutremurul din Turcia. „Ne aflăm în fereastră pentru următorul”

Frank Hoogerbeets, cercetătorul olandez care a prezis cutremurul din Turcia cu trei zile înainte ca acesta să se producă, face o predicție pentru România.

14 feb. 2023, 20:26
Mesaj alarmant pentru România al specialistului care a prezis cutremurul din Turcia. „Ne aflăm în fereastră pentru următorul”
Mesaj alarmant pentru România al specialistului care a prezis cutremurul din Turcia. "Ne aflăm în fereastră pentru următorul"

Mesaj alarmant pentru România al specialistului care a prezis cutremurul din Turcia. Frank Hoogerbeets a postat pe twitter o predicție despre ţara noastră.

„Din 1900 până în prezent, în România au avut loc cinci cutremure de magnitudine M6 și patru de magnitudine M7, cele mai multe dintre ele la adâncime (90-150 km). Ultimul M7 a avut loc în 1990 și ne aflăm în fereastra pentru următorul”, este mesajul postat de specialistul olandez.

Citeşte şi: Inginer la INFP, după cutremurul care i-a panicat pe români: „E o surpriză că zona respectivă s-a activat. Al doilea poate fi un frate al celuilalt, nu o replică”

Cu trei zile înainte de cutremurul din Turcia, Frank Hoogerbeets, postase, în 3 februarie, următorul mesaj: „Mai devreme sau mai târziu va avea loc un cutremur cu magnitudinea 7,5 în această regiune (centru-sud Turcia, Iordania, Siria, Liban)”.

Citeşte şi: Gheorghe Mărmureanu, după cutremure: „Sunt probleme pentru că Africa se rupe în două”

În urma cutremurului din Turcia de luni, 6 februarie, postarea a devenit virală, strângând peste 23 de milioane de vizualizări și 25.000 de distribuiri, după ce Frank Hoogerbeets a prezis cu exactitate zona exactă și aproape magnitudinea exactă!

„Inima mea este alături de cei afectați de cutremurul din centrul Turciei. După cum am afirmat anterior, mai devreme sau mai târziu acest lucru s-ar fi întâmplat în această regiune. Aceste cutremure sunt întotdeauna precedate de geometrie planetară critică, așa cum am avut în 4-5 februarie”, a mai scris Frank Hoogerbeets.