Mesaj bizar adresat copiilor de 2-6 ani la locul de joacă VEZI CE NU AU VOIE SĂ FACĂ

Mensa România a postat, pe pagina de Facebook, o fotografie cu un mesaj mai mult decât ciudat. Mesajul se adresa copiilor cu vârste cuprinse între 2 şi 6 ani, capabili cel mult să recunoască câteva litere, nicidecum să citească. În mesaj copiilor li se explica ce au voie şi ce nu au voie să facă atunci când utilizează echipamentele de joacă. În plus, unele cuvinte folosite ar putea pune în dificultate şi unii părinţi.

RomaniaTV.net
24 apr. 2012, 08:26
Mesaj bizar adresat copiilor de 2-6 ani la locul de joacă  VEZI CE NU AU VOIE SĂ FACĂ

Mesajul începe într-o notă blândă cu „Dragi copii cu vârste între 2-6 ani” şi conţine opt puncte pe care cei care nu sunt încă nici la grădiniţă nu au voie să le facă în locul de joacă. Pe lângă punctele în care se arată că urcarea în leagăn trebuie să se facă doar prin locurile prevăzute sau că în incintă nu se consumă alimente sau băuturi.

De departe cel mai amuzant este acela cu indicaţia de utilizare a leagănului. „Dragi copii, vă rugăm să nu folosiţi leagănul la oscilaţii mai mari de 120 de grade”.

Cei de la Mensa comentează pe pagina de Facebook: „Se pare că în România s-a inaugurat unul dintre primele parcuri pentru copiii de o inteligență (absolut) remarcabilă. Felicităm, așadar, demersul celor responsabili :)”