Mesaj cutremurător al familiei Denisei Răducu. Detaliile mai puţin ştiute despre regretata artistă

Familia Denisei Răducu a postat pe reţelele de socializare un mesaj sub forma unei poveşti foarte emoţionante, în care prezintă relaţia pe care o avea regretata artistă cu credinţa.

17 oct. 2018, 19:18
Mesaj cutremurător al familiei Denisei Răducu. Detaliile mai puţin ştiute despre regretata artistă

Denisa Răducu a fost o persoană foarte credincioasă, care se ruga mult şi mergea la diferite lăcaşuri sfinte. Ba mai mult, postura în care Denisa Răducu poza sau se afişa desemna tot un simbol al credinţei: palmele împreunate, ţinute în sus.

Tatăl Denisei Manelista rupe tăcerea! Dezvăluiri incendiare despre cântăreaţă: „S-au folosit de munca şi de truda fetiţei mele…”

„Bună seara!

Denisa a fost o artistă cu un mare talent muzical cu un timbru vocal cald şi plăcut auzului, o persoană cu un suflet deosebit, o fire pozitivă, veselă şi mai mereu cu zâmbetul pe buze (indiferent de situaţie) emanând numai energie pozitivă în jurul Ei, însă în afară de aceste lucruri, a fost un om cu o mare credinţă în Bunul Dumnezeu. O fată crescută şi educată în spiritul credinţei!

Dovadă stă nu numai pozele de pe această pagină oficială făcute în diferite lăcaşuri sfinte în anul 2016:

– Vizita de la Biserica Sfântului Sepulcru din Ierusalim, Israel (denumită şi Biserica Sfintei Învieri, mai ales în creştinismul de rit răsăritean)

– Poza care o înfăţişează în apele râului Iordan

– Vizita făcută la mormântul părintelui Arsenie Boca (Mănăstirea Prislop) ci şi pozele din capturile foto de mai jos, care o înfăţişează pe Denisa ţinând palmele lipite/împreunate în unul din semnele creştine de rugăciune. Toate aceste poze la un loc nu mai lasă semne de întrebare sau de coincidenţă, arătând clar cât de credincios a fost acest om deosebit. Vă doresc să aveţi o seară frumoasă şi liniştită alături de cei dragi sufletului vostru!”, este mesajul care apare pe profilul regretatei artiste.