Mesaj cutremurător al mamei care şi-a găsit fiica de 16 ani moartă în casă: „Îţi mulţumim că ne-ai ales pe noi”

Femia din Oradea care și-a găsit fiica de 16 ani moartă, în cameră, cu o lovitură la tâmplă, a postat un mesaj cutremurător pe pagina de Facebook. 

23 nov. 2019, 11:23
Mesaj cutremurător al mamei care şi-a găsit fiica de 16 ani moartă în casă: „Îţi mulţumim că ne-ai ales pe noi”

Briana Carina, elevă în clasa a X-a la Liceul de Arte din Oradea, a fost găsită fără suflare de mama ei, din motive încă neelucidate. Dat fiind faptul că a fost găsită cu o lovitură la cap, anchetatorii i-au în calcul toate ipotezele.

Adolescenta de 16 ani zăcea fără suflare în încăpere, cu o rană la tâmplă, atunci când mama ei a intrat să o verifice.

Mesajul lăsat de mama copilei pe Facebook este cutremurător.

„Ai plecat dansând prințesa noastră, te-ai dus fulgerător și neintenționat copilul nostru drag, scump și iubit.

Îți mulțumim că ne-ai ales pe noi să-ți fim părinți chiar și pentru o atât de scurtă perioadă de timp – 16 ani – pe acest pământ

Îți mulțumim pentru toate momentele frumoase petrecute alături de tine ; pentru iubirea ta necondiționată ; pentru bunătatea, naturalețea, jovialitatea, sinceritatea ta.

Cuvintele sunt de prisos… durerea noastră este sfâșietoare… golul lăsat este infinit… fetița noastră – Carina Briana – te-am iubit și te vom iubi toată viața noastră… trecerea ta în neființă nu ne va despărți… doar fizic.

Zbor lin îngerul nostru ; Dumnezeu să te aibă în grijă și să – ți dea odihnă veșnică.

„Păcat de omul care crede în Dumnezeu din cer și nu îl vede pe Dumnezeu în iubirea față de aproape” (Sf. Liturghie)”, a scris femeia pe Facebook.

Un nou caz cutremură România. O adolescentă de 16 ani a fost găsită fără suflare în casă. S-a deschis dosar de moarte suspectă