Mesaj cutremurător al unei mame cu câteva zile înainte să fie răpusă de COVID: „Sunt terifiată! Mi-au spus că s-ar putea să nu mă mai trezesc. Rugați-vă să reușesc să mă întorc la copiii mei”

O mamă a cinci copii, în vârstă de 40 de ani, s-a infectat cu coronavirus, iar în ultimul său mesaj transmis prietenilor de pe rețelele sociale a spus că cel mai frică îi e că nu se va mai întoarce acasă să aibă grijă de cei mici.

27 ian. 2021, 14:23
Mesaj cutremurător al unei mame cu câteva zile înainte să fie răpusă de COVID: „Sunt terifiată! Mi-au spus că s-ar putea să nu mă mai trezesc. Rugați-vă să reușesc să mă întorc la copiii mei”

Mesaj cutremurător al unei mame cu câteva zile înainte să fie răpusă de COVID: Sunt terifiată!Mesaj cutremurător al unei mame cu câteva zile înainte să fie răpusă de COVID.

Din nefericire, Karen Hobbs s-a stins la doar câteva zile după mesajul cutremurător. Femeia a fost internată în spital cu simptome grave de coronavirus și îi rugase pe cei apropiați să se roage pentru ea să se însănătoșească.

Tânăra mamă, fostă însoțitoare de zbor, se îmbolnăvise cu coronavirus înainte de Crăciun. Cei apropiați au spus că era o femeie sănătoasă, mereu în formă și nu suferea de alte afecțiuni. Cu toate acestea, COVID-ul a dus-o în spital la final de decembrie.

Nimeni nu știe cum a reușit femeia să ia virusul pentru că de la începutul pandemiei și până când s-a infectat a ieșit de foarte puține ori din casă.

„În primele două zile Karen a fost acasă. Nu putea face nimic, stătea doar în pat, nu avea energie. Credeam că va ceda din cauza tusei şi a respiraţiei îngreunate. Îi vezi la televizor când sunt pe oxigen, dar este diferit atunci când cineva este în faţa ta şi se simte atât de rău” a mărturisit Rachel, sora lui Karen, potrivit Mirror.

În timp ce se afla internată la secția de Terapie Intensivă, Karen își ținea la curent prietenii apropiați cu viața din spital. Într-o zi a povestit o experiență groaznică, a văzut cum o altă pacientă din salon a murit în fața ei.

„Ei bine, am fost trimisă acasă de la spital noaptea trecută doar ca să sun din nou la ambulanţă pentru că tot nu puteam respira, aşa că… înapoi la spital. Pot spune sincer că am primit un şut în fund de la Covid!”, a scris Karen pe Facebook.

„Doamna din patul vis-a-vis de mine tocmai a murit în faţa mea, de Covid. Sărmana, sărmana doamnă, asistentele s-au chinuit atât de mult să o resusciteze, dar nu a putut fi ajutată. Las asta drept avertisment pentru oricine crede că este ok să încalce regulile de protecţie”, a continuat ea, două zile mai târziu.

„M-au avertizat că aș putea să nu mă mai trezesc”

La începutul lunii ianuarie, Karen le-a transmis un mesaj foarte trist cunoscuților săi. „Voi fi băgată în comă indusă şi m-au avertizat că s-aș putea să nu mă mai trezesc, vă rog din suflet să vă rugaţi pentru mine să reuşesc, să mă trezesc din asta şi să mă întorc acasă la copiii mei. Sunt terifiată”.

Familia tinerei a fost chemată la spital de medicul care o ținea sub observație pe Karen. Starea ei de sănătate se înrăutățise și mai mult și nici acesta nu-i mai dădea vreo șansă de recuperare.

„Am fost chemați cu o săptămână înainte să moară. Am venit toţi în ziua aia de marţi, iar medicul a venit şi ne-a explicat puţin despre ce se întâmplă şi despre cât de bolnavă este. Avea disfuncţie multiplă de organe. Ne-a spus practic: ‘Credem că va muri’. Am rămas stupefiaţi. Credeam că va fi bine, credeam că îşi va reveni”, a povestit Rachel, sora femeii.

În cele din urmă, Karen a făcut un stop cardiac și a murit pe data de 19 ianuarie. Nu s-a mai trezit din coma indusă. Toată familia ei este sfâșiată de durere, iar copiii nu pot accepta încă că nu mai au mamă.

„Părea destul de liniştită. Copiii au intrat să o vadă, dar erau foarte trişti. Au avut acolo un psiholog pentru copii care le-a explicat. Am fost pur şi simplu şocaţi. Ne-am gândit doar că se va interna şi va ieşi. Nu credeam că va fi ea, o persoană în formă, sănătoasă”, a mai spus sora lui Karen.