Un pacient decedat de Covid şi-a declarat dragostea pentru soţie înainte să moară: „Sper că ne vom revedea într-o bună zi, chiar sper că se va întâmpla. Nu vreau nimic altceva în viaţă”

Imagini cutremurătoare au fost surprinse în unul dintre spitalele COVID din Londra, unde Tony Brown, un şofer în vârstă de 73 de ani, a mărturisit că cea mai mare dorinţă a lui este să reuşească să supravieţuiască pentru a-şi vedea soţia.

25 ian. 2021, 21:28
Un pacient decedat de Covid şi-a declarat dragostea pentru soţie înainte să moară: „Sper că ne vom revedea într-o bună zi, chiar sper că se va întâmpla. Nu vreau nimic altceva în viaţă”

Un pacient internat la secţia de Terapie Intensivă a spitalului Barnet, spital Covid din Londra, a oferit joi un interviu sfâşietor presei engleze, în care declara că tot ce îşi doreşte este să scape de boală, pentru a-şi putea vedea soţia. Tony Brown a decedat vineri, fără ca dorinţa să-i fi fost îndeplinită.

„Sperăm cu toții că vom trăi și vom ieși de aici”, a spus Brown, joi, cu ochii în lacrimi.

Domnul Brown a murit la finalul săptămânii trecute, iar soţia sa, Linda, şi-a dat permisiunea ca ultimul său interviu să fie difuzat.

Descriind prin ce trecea, domnul Brown a spus: „Absolut teribil. Este foarte, foarte înfricoșător. Am avut nopți foarte proaste, nopți foarte îngrijorătoare. De două ori m-am dus să-mi sun soția, să-i spun că nu mă întorc. Este foarte greu.’

„Dacă oamenii ar fi avut mult mai multă grijă atunci când au apărut aceste lucruri și nu le-ar fi ignorat, nu am fi într-o mizerie atât de mare”, a adăugat el, potrivit DailyMail.

Domnul Brown, şofer, credea că a luat virusul de la locul de muncă și a acuzat oamenii că au ignorat distanțarea socială și nu au purtat măști.

În discuţia cu un jurnalist, Brown a mărturisit că îi e foarte dor de soţia lui, Linda. „Mi-e foarte dor de ea. Sper că ne vom revedea într-o bună zi, chair sper că se va întâmpla. Asta e tot ce îmi doresc acum. Nu vreau nimic altceva în viaţă”.

Un pacient cu noua tulpină de Covid depistat la Suceava

Tulpina

de coronavirus depistată în Marea Britanie se extinde în România. Un nou caz a fost depistat de această dată în Suceava. Este vorba despre un bărbat care a revenit recent din Marea Britanie.

„Când a devenit simptomatic se afla în carantină la domiciliu. A fost testat pozitiv în data de 9 ianuarie 2021 în CPU Rădăuţi, după care a fost internat in Spitalul Orăşenesc Siret şi din 11 ianuarie în Spitalul Judeţean Suceava unde a rămas internat până în data de 22 ianuarie 2021. În data de 24 ianuarie 2021, pacientul se reinternează în spitalul judeţean, la secţia de Boli Infectioase unde se află şi în prezent în investigaţii şi tratament”, a mai precizat Ministerul Sănătăţii într-un comunicat de presă.

DSP Suceava a realizat ancheta epidemiologică în urma căreia au rezultat 4 contacţi direcţi care se află în carantină, sub supraveghere. Secvenţierea probelor s-a făcut la Institutul Cantacuzino, precizează MS.

Este al patrulea caz de infectare cu tulpina de coronavirus din Marea Britanie depistat anul acesta în ţara noastră după femeie din Giurgiu şi alte două persoane din Bucureşti. În cazul acestora există informaţia că nu au călătorit în strinătate în perioada recentă.

Citeşte şi: Vaccinul anticovid Moderna ar combate mai bine noile tulpini. UE, în conflict cu AstraZeneca: nu poate livra dozele de vaccin promise