Mesaj cutremurător transmis de tatăl Sharei, fata ucisă de droguri, înainte să fie audiat. Răsturnare de situaţie!

Shara, adolescenta olimpică din Bucureşti, a murit din cauza unui drog ieftin, dar care este extrem de periculos. Fata de 16 ani plecase din București, alături de o prietenă, la un concurs organizat într-un liceu din Piatra Neamț, dara colo a ajuns acasî la un tânăr de 19 ani pe care îl cunoscuse pe internet.

08 aug. 2023, 08:27
Mesaj cutremurător transmis de tatăl Sharei, fata ucisă de droguri, înainte să fie audiat. Răsturnare de situaţie!
Mesaj cutremurător transmis de tatăl Sharei, fata ucisă de droguri, înainte să fie audiat. Răsturnare de situaţie!

Mesaj cutremurător transmis de tatăl Sharei, fata ucisă de droguri, înainte să fie audiat. Bărbatul susţine că mama băiatului şi-a schimbat radical atitudinea şi acum crede că fata a venit chiar ea cu drogurile.

Citeşte şi: Care a fost ultima conversație între Shara și mama ei înaine ca adolescenta să moară: „Noapte bună. Sunt ruptă”

„Nu s-au întâlnit niciodată fizic. A fost prima lor întâlnire. Mama băiatului m-a privit în ochi şi mi-a spus că de ce îi acuz eu băiatul că i-a administrat fetei mele droguri, pentru că de unde ştie dânsa co copilul meu i-a adus drogurile de la Bucureşti. Asta a fost o replică foarte acidă din partea doamnei. Avea alte preocupări. Ea mergea la cluburile de debate. Practic, nu avea timp pentru aşa ceva şi, vă daţi seama, un copil care consumă într-adevăr aceste substanţe, intelectul lui este foarte afectat, nu ar mai fi putut să fie atât de pregătită. Mi-aş dori să nu mai păţească şi alţi copii ce a păţit copilul meu. Să nu mai fie distruse şi alte familii. Şi aş dori să transmit prin intermediul dumneavoastră tuturor să aibă mare grijă de copiii lor”, a mărturisit tatăl fetei, citat de Antena 3.

Citeşte şi: Cine e Alina, adolescenta de 18 ani ucisă la Mangalia de cea mai bună prietenă. „A început să mă bată și mai tare. I-am zis că nu mai rezist”

După moartea fetei, polițiștii au făcut percheziții și au descoperit că băiatul care a așteptat-o în gară este de fapt un dealer de droguri, care făcea parte dintr-o rețea din Neamț. La descinderi au fost găsite sute de grame de droguri de mare risc, printre care și Cristal.  Medicii legiști au stabilit că fata a murit din cauza unei reacții adverse la drogul care este extrem de periculos.