Mesaj de Crăciun pentru români din partea preşedintelui Klaus Iohannis: "Crăciun fericit, oriunde v-aţi afla!"

Publicat: Duminică, 24 Decembrie 2017 17:04 // Actualizat: Duminică, 24 Decembrie 2017 17:09 // Sursa: romaniatv.net

Mesaj de Crăciun pentru români a transmis în Ajun şi preşedintele Klaus Iohannis: "Crăciun fericit, oriunde v-ați afla!".

MESAJ DE CRĂCIUN. "De Crăciun gândul ne poartă către casă indiferent cât de departe am fi. Acasă este locul special unde ne regăsim alături de familie, de cei dragi care aduc împlinire şi linişte în vieţile noastre. Să ne bucurăm de aceste momente şi să nu uităm că cel mai frumos dar pe care îl putem face în această perioadă este să ne arătăm aprecierea şi recunoştinţa faţă de cei din jur. Sărbătoarea Naşterii Domnului este un bun îndemn la compasiune şi solidaritate cu cei care au nevoie de sprijinul nostru. Vă doresc un Crăciun fericit oriunde v-aţi afla!", a transmis preşedintele Klaus Iohannis. 

 

Preşedintele Klaus Iohannis a ales să petreacă Sărbătorile de Crăciun în acest an acasă. Presedintele Klaus Iohannis a marturisit, intr-o discutie cu jurnalistii, ca va face naveta intre Bucuresti si Sibiu, comparativ cu alti ani. Klaus Johannis şi soţia lui, Carmen, vor petrece alături de cei dragi la casa din Sibiu.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8422
RON
25 May
noapte 9 °
zi 21 °
Ultimele joburi adaugate
24 H