Mesaj dur de la medici: „Am ajuns să îngrozim OMS. Suntem unul dintre popoarele cel mai ușor de manipulat de pe glob”

Lipsa de educație și solidaritate de care au dat dovadă românii a dus țara în situația gravă cu care ne confrăm astăzi, atrage atenția medicul gălățean Paul Ichim. Acesta subliniază faptul că refuzul vaccinării anti-Covid ar putea duce la apariția unei noi tulpini.

19 oct. 2021, 15:11
Mesaj dur de la medici: „Am ajuns să îngrozim OMS. Suntem unul dintre popoarele cel mai ușor de manipulat de pe glob”

„Am ajuns sa ingrozim Organizatia Mondiala a Sanatatii”, a mai spus medicul Ichim.

”OMS a intrat deja in panica, vazand cerbicia dacilor liberi, de la vladica la opinca. Vladica-i ocupata cu totul altceva decat cu administratia, iar opinca face informarea gen Moromete, pe la birturi/crasma(un fel a spune).

In sfarsit am o explicatie coerenta de ce mergem vai de capul nostru de cateva decenii. Reactia neamului nostru in pandemie reprezinta exemplul cel mai bun. Chestia asta a aratat cat de lipsiti de educatie si de solidaritate suntem, „compensand” insa printr-o fudulie si incapatanare direct proportionale cu prostia manifesta, asa ca, tot aiurea da la finalul analizei. Cred ca suntem unul dintre popoarele cel mai usor de manipulat de pe glob.

Am ajuns sa ingrozim Organizatia Mondiala a Sanatatii cu ce facem noi in tara pe subiectul asta, iar asta o sa ne aduca in mod sigur o „dragoste si o stima netarmurita” din partea celorlalte tari, mai ales daca ne punem sa clocim o tulpina autohtona, cat sa schimbe echilibrul epidemiologic global.

Apropos, unde-s aia de ne dadeau dupa nu stiu ce studii, drept un neam dotat intelectual? Probabil si ei au emigrat satui sa convietuiasca cu atatea ….genii”, a scris Paul Ichim pe Facebook.

Organizația Mondială a Sănătății a trimit un expert în România pentru a da o mână de ajutor autorităților în lupta cu valul 4 al pandemiei.

Cine este Heather Papowitz, experta OMS care va asista Guvernul României în criza sanitară

Heather Papowitz este expertul pe care Organizația Mondială a Sănătății l-a trimis în România pentru a asista guvernul în criza sanitară cauzată de pandemie. Heather Papowitz va sta timp de 60 de zile și va face o evaluare la nivel central și teritoriu, a a anunţat Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății.

„Sunt încântată să fiu aici și să ofer ajutor autoritățile din România”, a spus Heather Papowitz la sosirea în București. Ţara noastră este printre cele mai afectate, la nivel mondial, de valul 4 al pandemiei. Raportat la populație, România este fruntașă în lume în ceea ce privește decesele cauzate de Covid-19.