MESAJ DUREROS al surorii Aurei Ion, la doi ani de la tragedia din Apuseni: Atât mi-a mai rămas, să lupt şi să vorbesc

La doi ani de la moartea Aurei Ion, în teribilul accident aviatic din Apuseni, sora ei, Mariana Ciuca, a scris pe contul de socializare, un mesaj emoţionant, prin care tânăra se revoltă faţă de autorităţi.

11 apr. 2016, 07:42
MESAJ DUREROS al surorii Aurei Ion, la doi ani de la tragedia din Apuseni: Atât mi-a mai rămas, să lupt şi să vorbesc

Nu, să nu cumva să credeți că nu mai lupt! Lupt, aşa cum trebuie să lupt, în fiecare zi! Daca nu mai ţip, nu înseamnă că nu mai lupt sau că am uitat, iertat…Mă lupt cu mizeria lor, mă lupt cu actele de corupție, ma lupt cu sistemul „defect”… Băi şi mă enervez când te aud: „Dar tu ce vrei sa faci cu toată chestia asta? „Well, ce ai face tu dacă cineva ţi-ar scoate un ochi? Ai sta pe bara şi ai spune: „Treacă!”, dar daca ti-ai lua un cuțit în inima? Tot „Treacă!”? Dar dacă ţi-ar omorî sora? Tot „Treacă!”? Am avut de ales între a lupta sau a-mi vedea de viața mea (într-un mod egoist). Am ales să lupt! Nu că ar trebui să îi pese cuiva de ce fac eu sau să îmi ridice statuie…. NU! Doar sa lăsati „pata de sânge să vorbească”. Atât mi-a mai rămas, să lupt şi să vorbesc…„, a scris Mariana Ciuca pe pagina sa de socializare.

Aura Ion a murit pe 20 ianuarie 2014, după ce avionul în care se afla s-a prăbușit în Munții Apuseni. În accidentul aviatic și-a mai pierdut viața pilotul Adrian Iovan. Tragedia aviatică a scos la iveală hibe catastrofale în ceea ce privește intervenția în cazul situațiilor de urgență.

Comunicarea defectuoasă care a făcut ca victimele accidentului să fie găsite abia după șase ore, și nu de autorități, ci de trei moți care au pornit în căutarea aeronavei, după ce au văzut la televizor ce s-a întâmplat.

Citeşte şi Gest EXTREM făcut de părinţii Aurei Ion. S-au aruncat dezbrăcaţi în zăpadă să vadă cum a murit fata lor