ANDREI POSTELNICU, dispărut de o săptămână. Mesaj EMOŢIONANT al logodnicei jurnalistului

ANDREI POSTELNICU a dispărut de o săptămână în Oceanul Atlantic şi căutările se apropie de final. Totuşi, logodnica jurnalistului român cu cetăţenie britanică a lansat un apel emoţionant la adresa celor din echipele de salvare. "Nu vă pierdeţi speranţa şi căutaţi-l în continuare", a transmis aceasta într-un mesaj în limba engleză. Mesajul vine după ce o parte din autorităţi au sistat căutările la aproape o săptămână de la dispariţia jurnalistului.

14 feb. 2014, 07:03
ANDREI POSTELNICU, dispărut de o săptămână. Mesaj EMOŢIONANT al logodnicei jurnalistului

ANDREI POSTELNICU Familia jurnalistului român dispărut în Atlantic a lansat un mesaj emoţionant prin intermediul Biroului Şerifului din regiunea Martin, Florida, informează România TV. Mesajul, transmis în limba engleză a fost scris de Corina, logodnica lui Andrei.

Citeşte şi ANDREI POSTELNICU, dispărut în Atlantic. Vezi declaraţiile DISPERATE ale părinţilor jurnalistului VIDEO

„Părinţii lui Andrei (care locuiesc în România) şi eu suntem recunoscători celor din Martin County care au petrecut ore în şir pentru a-l căuta. În ciuda orelor lungi şi a condiţiilor vitrege, cerem sprijinul comunităţii locale şi le spunem să nu-şi piardă speranţa şi să-l caute în continuare pe Andrei”, a spus Corina, în numele ei, dar şi a familiei jurnalistului.

Citeşte şi ANDREI POSTELNICU vedea zborul ca pe un DROG. Ce spunea despre pasiunea sa

ANDREI POSTELNICU În acest timp, Garda de Coastă americană a sistat căutările jurnalistului român. Patrulele aeriene au fost retrase din zonă, cel mai probabil din cauza vremii nefavorabile. Operaţiunile sunt însă continuate de autorităţile locale din Florida. Mai exact, angajaţii şerifului din Martin County nu vor să renunţe la operaţiuni.

Citeşte şi ANDREI POSTELNICU are şanse aproape NULE să mai fie în viaţă. Vezi descoperirea TERIBILĂ a autorităţilor

Singurele indicii pe care le au autorităţile americane sunt ruscacul cu actele bărbatului, o gheată, precum şi trei bucăţi desprinse din aeronava sa care au fost aduse la ţărm de apele mării.

ANDREI POSTELNICU a fost văzut ultima dată vineri seara când a decolat cu aeronava de mici dimensiuni pe care o închiriase.