Mesaj emoționant al mamei tinerei ucise în Grădina Botanică din Craiova la o lună de la moartea fiicei: ”Vocea și zâmbetul tău de înger încântă tot cerul …”

La aproape o lună de la tragedia de la Grădina Botanică din Craiova, mama lui Meliss își plânge fiica.

23 iul. 2023, 09:36
Mesaj emoționant al mamei tinerei ucise în Grădina Botanică din Craiova la o lună de la moartea fiicei: ”Vocea și zâmbetul tău de înger încântă tot cerul …”
Mama Melisei, fata ucisă în Craiova, a dispărut de acasă

Mama tinerei de 14 ani ucise în Grădina Botanică din Craiova a postat un mesaj emoționant la aproape o lună de la moartea Melissei.

Copilul meu drag…

Vocea și zâmbetul tău de înger încântă tot cerul, acolo unde ești tu acum! Un semn de ne-ai mai da, să te mai auzim, să te mai vedem și noi…. te iubim nespus de mult!”, a scris Ana Maria Lungu, mama Melisei pe Facebook.

O simplă plimbare în Grădina Botanică din Craiova avea să se transforme într-un adevărat coșmar pentru Emanuel, în vârstă de 20 de ani, și prietena lui, Melis, de 14 ani. Cei doi s-au întâlnit cu Alexandru-Mario, un adolescent în vârstă de 17 ani, cel care avea să le umbrească tinerețea.

Citește și: Primele declarații făcute după externare de tânărul înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova: „Îmi amintesc vag ce s-a întâmplat”

Adolescentul s-ar fi uitat insistent la fată, lucru care l-a deranjat pe Emanuel, iar între cei doi ar fi pornit un conflict. În acel moment, Alexandru a scos din rucsac un cuțit de vânătoare și i-a atacat cu cruzime pe cei doi. Din păcate, Melis a pierit în urma atacului sângeros, iar Emanuel a ajuns la spital în stare critică.

Prietenii Melisei susțin că fata a fost amenințată în repetate rânduri de criminal, cu care ar fi avut o relație.

Citește și: Detalii înfiorătoare după crima de la Grădina Botanică. Autorul atacului a dezvăluit motivul pentru care a recurs la gestul șocant

”A fost gelos. A urmărit-o, că el nu știa unde stă Meliss în grădina botanică. A urmărit-o, a văzut unde stă. A amenințat-o după despărțire cu moartea. Ea mi-a spus cu o lună sau două în urmă”, a povestit un prieten.