Primele declarații făcute după externare de tânărul înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova: „Îmi amintesc vag ce s-a întâmplat”

Emi, tânărul de 19 ani înjunghiat de un elev militar în Grădina Botanică din Craiova, a fost externat din spital. Din nefericire, prietena lui, Meliss, nu a reușit să supraviețuiască.

10 iul. 2023, 13:39
Primele declarații făcute după externare de tânărul înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova: „Îmi amintesc vag ce s-a întâmplat”

Emi a făcut primele declarații după externarea din spital. Tânărul de 19 ani a mărturisit că își amintește vag ce s-a întâmplat.

Oamenii adunați în fața spitalului l-au încurajat pe tânăr să fie puternic și să reziste în continuare momentele grele care vor mai urma. Emi a mai sppus că nu știa cine era agresorul.

Citește și Mama Melisei, fata ucisă în Grădina Botanică din Craiova, a dispărut de acasă. Soțul femeii a sunat la 112, după ce aceasta i-a trimis mai multe mesaje cu tentă sinucigașă

După ce a ieșit la Terapie Intensivă, tânărul a fost consiliat psihologic de specialiștii din spital. Recuperarea va fi grea, iar mai mulți afaceriști au spus că sunt dispuși să-l ajute financiar.

Emi nu a fost audiat de oamenii legii până acum.

După atacul din Grădina Botanică, prietena lui Emi, Meliss, în vârstă de 14 ani, a murit. El a ajuns în stare critică la spital. Incidentul s-a petrecut la finalul lunii iunie în Craiova.

Până acum, zeci de oameni au fost să doneze sânge pentru adolescentul de 19 ani. Din păcate, pentru prietena lui nu s-a putut face nimic. Fata a apucat să sune la 112 înainte să moară.

Citește și Detalii șocante din cazul atacului din Grădina Botanică din Craiova. Ce semnifică masca pe care a purtat-o criminalul atunci când a înjunghiat-o pe Melis

După crima cumplită, atacatorul a recunoscut la audieri că a omorât-o pe fată și că regretă acest lucru. Pentru tânărul înjunghiat a spus că nu are remușcări. Vinovatul, care e fiul unui polițist din Dolj, e acum în arest preventiv. Anchetatorii i-au descoperit în rucsac, la scurt timp după atac, o mască Squid Game, asemănătoare cu a comandantului din filmul Jocul Calamarului. Mai mult, mai avea la el o macetă, mănuși, o pentagramă întoarsă, simbol al satanismului. Pe husa telefonului, tânărul avea o fotografie care simbolizează Apocalipsa. Chiar și husa în care își ținea căștile pentru telefon era în formă de grenadă.

Pe tricou atacatorul avea cifra 27, ziua în care a comis crima. Mergând pe ideea simbolurilor satanice, cifra 27 are și ea o semnificație ocultă. Numărul 27 este suma a trei cifre de 9, numărul care simbolizează împlinirea divină şi căderea omului.