Mesaj EMOŢIONANT găsit asupra unei femei dispărute de 2 ani de zile

O femeie în vârstă de 66 de ani, care s-a rătăcit în timp ce traversa Munții Apalași din SUA, a trimis mai multe mesaje în care cerea ajutorul și a ținut un jurnal în care a scris despre tot ce simțea în momentele crunte prin care trecea. Femeia a scris timp de 26 de zile, până când a murit.

27 mai 2016, 09:52
Mesaj EMOŢIONANT găsit asupra unei femei dispărute de 2 ani de zile

Femeia a încercat să facă un foc și să construiască un steag pentru a atrage atenția, însă nu a reușit. Ea a încercat să-I trimită mai multe mesaje soțului ei, însă acestea nu au putut fi expediate din cauza faptului că în zonă nu era semnal. Totodată, lângă femeie era și bilet adresat celui care îi va găsi trupul neînsuflețit, în car eîl ruga să-I informeze soțul și fiica, indiferent de cât timp va trece.

Geraldine Largay a murit de foame la trei săptămâni după ce autoritățile au decis să renunțe la operațiunile de căutare. Trupul ei a fost găsit într-o zonă împădurită în octombrie 2015, alături de o mapă, un creion, o trusă de prim ajutor, telefonul mobil al acesteia și un jurnal. Zona în care a fost găsită femeia aparține marinei americane, acolo având loc antrenamente pentru a-I învăța pe recruți tehnici de supraviețuire și evadare.

Femeia, dispărută în 2013, plecase într-o excursie de trei zile, împreună cu o prietenă. Aceasta a fost însă nevoită să abandoneze planurile, din cauza unei urgențe în familie. Largay a decis totuși să urmeze singură traseul, însă nu a reușit să-l și termine. Ea nu a apărut în locul în care trebuia să se întâlnească cu soțul ei, iar acesta a alertat autoritățile. Au început operațiunile de căutare, însă echipele nu au reușit să o găsească pe femeie. Potrivit The Boston Globe, salvatorii au trecut la aproximativ 90 de metri pe lângă femeie.

Incidentul a avut loc pe un trase foarte popular din estul Statelor Unite. Aproximativ 1.500 de documente din acest caz au fost făcute publice acum, după ce mai multe publicații din Statele Unite au cerut acest lucru.