Mesaj emoţionant transmis de Robin Williams înainte de a se sinucide. Ce a postat pe internet VIDEO

Regretatul actor Robin Williams, sinucis recent, s-a filmat în timp ce încuraja o bolnavă de cancer în stadiu terminal.

18 aug. 2014, 05:33
Mesaj emoţionant transmis de Robin Williams înainte de a se sinucide. Ce a postat pe internet VIDEO

Viviane Waller o tânără de 21 de ani din Auckland, Noua Zeelandă, a fost diagnosticată cu cancer pulmonar, de colon şi de ficat în luna ianuarie a acestui an, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi AUDIO HALUCINANT cu Robin Williams, despre SINUCIDEREA prin SUFOCARE

Pe lista lucrurilor pe care Viviane Waller plănuia să le facă înainte de a muri se afla şi o întâlnire cu actorul Robin Williams. Din cauza faptului că starea ei de sănătate s-a înrăutăţit, Viviane nu a mai putut călători din Noua Zeelandă în America pentru a-l întâlni pe celebrul actor. Contactat de o prietenă a lui Viviane, Robin Williams a fost de acord să înregistreze un scurt clip pe care i l-a trimis tinerei în urmă cu câteva luni.

Bună, Viviane, aici e Robin Williams, care te întreabă ce e prin Noua Zeelandă? Vă transmit toată dragostea mea ţie, lui Jack şi lui Sophie. Şterge asta de pe lista ta„, a fost mesajul actorului de comedie, însoţit şi de un scurt cântec.

Citește și Soţia lui ROBIN WILLIAMS: „Inima mi-e frântă”

Robin Williams suferea de primele simptome ale maladiei Parkinson, precum anxietate şi depresie, în momentul în care a decis să se sinucidă, a declarat soţia actorului american într-un comunicat dat publicităţii joia trecută.