Mesaj emoţionat de la Petru Călinescu, pentru fratele său, pe Facebook. VEZI ce melodie i-a dedicat

Petru Călinescu, fratele mai mare al lui Luca, a scris câteva mesaje emoţionate pe Facebook, dedicându-i fratelui său, care a decedat la începutul acestei săptămâni, şi o melodie.

RomaniaTV.net
26 apr. 2012, 08:49
Mesaj emoţionat de la Petru Călinescu, pentru fratele său, pe Facebook. VEZI ce melodie i-a dedicat

„Mi-ai trimis acest cântec duminică, pe Facebook, cântecul meu de absolvire, în 2008, a LIPA. Acum îţi trimit acelaşi cântec ţie pentru a-ţi spune că nu erai lipsit de importanţă şi neajutorat. 99% din oamenii de pe planeta asta nu sunt nici măcar 1% din ce eşti tu. Eşti cel mai curajos, cel mai organizat, cel mai capabil, cel mai frumos şi cel mai iubitor şi cel mai iubit om pe care l-am întâlnit vreodată în viaţa mea. Te iubesc, frăţiorul meu, din toată inima şi am ştiut întotdeauna, ştiu şi voi şti pentru totdeauna că şi tu simţi la fel. Dumnezeu să te binecuvânteze”, a scris miercuri Petru Călinescu pe Facebook.

Tot miercuri, Petru a mulţumit prietenilor săi şi ai lui Luca pentru susţinerea lor. „Este frumos să ştii că Luca mai are încă atât de mulţi oameni care ţin la el, în toată lumea. Deşi nu mai este cu noi, în persoană, sunt absolut sigur că a primit toate mesajele voastre. Ele îmi dau şi mie putere. Multă dragoste pentru toţi”.

Marţi, după aflarea veştii morţii fratelui său, Petru a scris pe Facebook că apreciază toate mesajele şi urările. „Nu pot să vorbesc încă despre ce s-a întâmplat, sper să vă rugaţi alături de mine şi să speraţi la o lume mai bună”.

Luca Călinescu, băiatul cel mic al actorului Florin Călinescu, s-a sinucis la începutul săptămânii, în timp ce se afla la Praga, pentru un proiect artistic.