Mesaj FABULOS pentru Simona Halep, de la un mare campion

Simona Halep a fost încurajată din tribună la meciul cu Shelby Rogers, de la US Open, de marele campion Lucian Bute.

RomaniaTV.net
06 sept. 2015, 15:34
Mesaj FABULOS pentru Simona Halep, de la un mare campion

Lucian Bute a mers la New York special pentru a asista la meciul Simonei Halep cu Shelby Rogers, din turul trei de la  US Open, şi a avut un mesaj pentru jucătoarea noastră ca de la campion la campion.

„I-am urmărit evoluţia în această săptămână, am văzut că s-a calificat în turul trei şi am zis că trebuie neapărat să fiu prezent la meci. M-am urcat în maşină azi dimineaţă şi am ajuns la New York pentru a o încuraja pe Simona, pentru că este o sportiva deosebită şi merită tot suportul nostru, aici”, a declarat Bute.

US Open: Moment special pentru Simona Halep, toţi fanii au fredonat melodia „Dragostea din tei”

După victorie, el a felicitat-o pe Simona şi a promis că va veni şi la finală: „Mă bucur din tot sufletul că a câştigat Simona, o felicit pe această cale, şi-a arătat clasa în această seara şi pur simplu nu i-a dat nicio şansă adversarei. Sper să ajungă în finală şi să o şi câştige şi o sa fiu prezent la meci”.

Simona Halep s-a calificat în optimile de finală ale US Open după ce a dispus, în două seturi, scor 6-2, 6-3, de Shelby Rogers din SUA, locul 154 WTA, sportivă venită din calificări. În optimi, Halep o va întâlni pe Sabine Lisicki, locul 24 WTA şi cap de serie numărul 24.

Citeşte şi Simona Halep: „Simt că am şanse”