Mesaj halucinant al surorii Aurei Ion! „Viaţa din tine s-a scurs încet…” Continuarea este sfâşietoare

Mariana Ciuca a lasat un mesaj sfasietor pe o retea de socializare in memoria surorii sale Aura Ion, tanara care si-a dat ultima suflare in tragedia aviatica din Muntii Apuseni.

RomaniaTV.net
30 apr. 2014, 08:31
Mesaj halucinant al surorii Aurei Ion! „Viaţa din tine s-a scurs încet…” Continuarea este sfâşietoare

Chiar daca au trecut trei luni si o saptamana de la teribila tragedie din Muntii Apuseni, chiar daca a plouat cu demisii si demiteri, acestea nu aduc alinare in sufletul familiei Aurei Ion, tanara care si-a dat ultima suflare in accidentul aviatic.

AURA ION şi-a ocupat locul printre ÎNGERI. „Visa la o IUBIRE ca-n poveşti şi lupta pentru respect” VIDEO

„Stiu ca au trecut aproximativ trei luni si o saptamana! Si mai stiu ca in toata aceasta perioada am cumulat un amalgam de sentimente, care mai de care mai taioase!”, sunt primele cuvinte din mesajul scris de Mariana.

„Atatea ore blestemate ai asteptat!”

AURA ION, clipe cumplite în avionul groazei. Ultimele cuvinte ale studentei: „Radu…”

In doar cateva cuvinte, sora Aurei Ion, a incercat sa isi verse sentimentele si durerea, dar a vorbit si despre sacrificiile pe care trebuie sa le faca” „Dreptatea aceasta necesita un alt sacrificiu, pe care multi nu il inteleg. Un sacrificiu pe care am ales sa il facem in speranta ca vom ajuta si vom face mult bine! In speranta ca daca ne privesti de undeva de acolo, esti mandra de noi! Mandra ca nu te-am dezamagit si ca prin faptele noastre iti demonstram ca putem sa promovam o Romanie mai buna! Ca putem sa promovam principiile pentru care tu ai luptat.

Ca nu suntem doar niste marionete prinse intr-o lupta politica, unde care pe care incearca sa ascunda si sa protejeze. Le este frica pentru ca am tipat atunci cand ne-a durut. Atunci cand ai fost lasata singura, cand frigul ti-a inghetat suflarea si viata din tine s-a scurs incet. Atatea ore blestemate ai asteptat! Probabil plina de mahnire, auzind cum cei de acolo incearca sa comunice autoritatilor locatia”, a mai scris tanara, potrivit Cancan.

Înduioşător! Ce a apărut la mormântul Aurei Ion la trei luni de la tragicul accident din Apuseni!