MESAJ pentru Ucraina de la tinerii din Cluj: „Sunt român şi susţin curajul ucrainienilor” VIDEO

"Sunt român şi susţin curajul ucrainienilor". Acesta este mesajul unui videoclip realizat în colaborare cu Proiectul Cluj- Capitală europeană a tineretului - 2015.

21 feb. 2014, 07:51

Violenţele din Kiev, capitala Ucrainei, nu au rămas fără ecou la Cluj. Nişte tineri au realizat un videoclip cu un mesaj de susţinere pentru cei care luptă şi mor în ţara vecină pentru libertate şi democraţie, scrie citynews.ro.

Sunt român şi susţin curajul tinerilor ucrainieni în lupta lor pentru un viitor mai bun. Tinerii din Cluj cred într-o Europă demnă„, spune mesajul.

 

Ucraina a suferit joi cea mai sângeroasă zi după perioada sovietică, cu schimburi de focuri trase în centrul capitalei în timp ce preşedintele Viktor Ianukovici se confruntă cu presiuni conflictuale din partea miniştrilor Uniunii Europene aflaţi la Kiev şi oficialilor ruşi care îi plătesc factura. Mii de ucraineni sunt în continuare în stradă la Kiev, în ciuda masacrului din ultimele două zile. Oamenii nu vor să părăsească Piaţa Independenţei până ce preşedintele Ianukovici nu-şi dă demisia.

Vezi şi „I Am a Ukrainian”. VIDEOCLIPUL PROTESTELOR din UCRAINA care a devenit viral în întreaga lume