Mesaj RUNE 2-8 august 2021. Noutati de la pietrele mistice pentru fiecare zodie

Mesaj RUNE 2-8 august 2021. Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 2-8 august 2021.

01 aug. 2021, 13:02
Mesaj RUNE 2-8 august 2021. Noutati de la pietrele mistice pentru fiecare zodie

Mesaj RUNE 2-8 august 2021.

Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

Mesaj RUNE 2-8 august 2021. Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

„Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta.
Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.

Mesaj RUNE 2-8 august 2021 PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Runa etalata – Berkana: Aceasta runa aduce vestea unei sarcini, aparitia unui copil, inceperea unui proiect de afaceri. Fertilitatea poate fi atat in plan personal, cat si in plan profesional. Berkana indica perspective proaspete asupra unei situatii, un inceput bun, o renastere, o reevaluare, un impuls creativ nou.

Horoscop rune august 2021. Nu incerca sa te opui fortelor karmice!
ETALARE RUNE PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Runa etalata – EHWAZ (cu fata in jos). Fiinta ta interna trebuie reincarcata altfel vei fi confuz pe drumul vietii. Daca altii se bazeaza mereu pe tine, poate e vremea pentru ei sa se bazeze mai mult pe ei si sa isi invete si singuri lectiile de viata.

Zodiac CHINEZESC 2-8 august 2021. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!
Mesaj RUNE 2-8 august 2021 GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Runa etalata – ISA, inversata. Esti independent de unul singur si iti iei puterea din clipele de solitudine. Ai nevoie de aceste momente deci traieste-le impacat cu tine si cu viata pentru ca dupa gheata vine caldura si primavara fie ca vrei fie ca nu. Urmatoarea etapa de inflorire va veni insa acum e vremea de odihna, asa cum natura se odihneste in tacere iarna. Isa semnifica forta primara a ghetii si a solitudinii. Energia de izolare sau de independenta este legata de runa Isa. Isa spune povestea ghetii, a frigului si ce inseamna sa fii singur dar si cum poti trai bine gandind independent si imputernicindu-te. Isa este conectata la Skadi, zeita zapezii si a ghetii. Poarta in semnificatia ei nevoia de a fi singur si ascuns de restul lumii.

Citeşte continuarea aici