Mesaj RUNE 23-29 NOIEMBRIE 2020. Noutati de la pietrele mistice!

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 23-29 NOIEMBRIE 2020.

22 nov. 2020, 15:54
Mesaj RUNE 23-29 NOIEMBRIE 2020. Noutati de la pietrele mistice!
Mesaj RUNE 23-29 NOIEMBRIE 2020

Mesaj RUNE 23-29 NOIEMBRIE 2020. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

Horoscop noiembrie 2020 Mihai Voropchievici. Ce le aşteaptă pe zodii în ultima lună de toamnă. Previziuni rune
„Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta.
Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Mesaj RUNE 23-29 NOIEMBRIE 2020. Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.
ETALARE RUNE PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Runa etalata – Berkana: Aceasta runa simbolizeaza fertilitatea, inceputul unei noi vieti. O eliberare de trecut se intrevede si un nou capitol se deschide in viata ta. Poate o noua dragoste, poate un nou proiect profesional. Este vremea reinnoirii energiei personale si a starii de spirit.

ETALARE RUNE PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Runa etalata – ELHAZ (cu fata in sus). Elhaz indica un timp in care trebuie sa ai grija de tine si de visele tale. Dorintele si nevoile altora ar fi bine sa treaca pe planul doi. Elhaz mai sugereaza ca o noua influenta va veni in viata ta. Poate fi o noua persoana sau un nou angajament.

ETALARE RUNE PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Runa etalata – ISA : Aceasta runa iti comunca despre o perioada similara cu iarna : totul pare inghetat, oprit si scufundat in liniste. Planurile par a fi suspendate sau suspenda-le tu. Nu dispera : in viata intotdeauna exista un moment de gestatie de dinaintea nasterii. Aceasta pauza este cauzata mai degraba de circumstante externe decat interioare. Totusi, incearca sa vezi si ce aspecte interne te mentin si contribuie la aceasta pozitie si da-le drumul. Curata, elibereaza, lasa trecutul sa ramana in trecut. Asta va accelera procesul de deblocare si viitoare inflorire. Tine minte ca semintele dorm iarna sub pamantul inghetat. Dar nu inseamna ca nu exista sau ca nu vor inmuguri la momentul potrivit. Ai incredere in propriul tau proces si asteapta semnele regenerarii ce inevitabil vine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 


loading...
Partenerii noștri