Horoscop noiembrie 2020 Mihai Voropchievici. Ce le aşteaptă pe zodii în ultima lună de toamnă. Previziuni rune

Horoscop rune luna noiembrie, cu Mihai Voropchievici. Ne așteaptă o lună nouă plină de surprize. Maestrul Mihai Voropchievici ne dă vești bune, mai pentru fiecare dintre nativi.  

RomaniaTV.net
01 nov. 2020, 07:51
Horoscop noiembrie 2020 Mihai Voropchievici. Ce le aşteaptă pe zodii în ultima lună de toamnă. Previziuni rune

BERBEC

O perioadă în care poate să iasă la iveală foarte multe adevăruri importante care pot veni cu marcare asupra vieții lor. 

TAUR

E o lună care trebuie să se relaxeze, să își golească mentalul și să scape de fricile că rudele sau apropiații sunt suferinzi sau au o boală. 

GEMENI

Sunt sfătuiți să aibă răbdare, să aștepte toate rezolvările. Lucrurile bune vin pentru cei care știu să aștepte. Nu forțați mâna norocului în luna noiembrie.

Horoscop karmic Noiembrie 2020. Multe obstacole, dar şi bucurii

RAC

Să se aștepte la o suită de schimbări majore în perioada lunii noiembrie. Dacă ați făcut rău, la aia să vă așteptați, e o lună karmică.

LEU

E sfătuit să vină cu schimbări în noiembrie. Să abordeze toate lucrurile care îl interesează total diferit față de cum a făcut-o până acum.

FECIOARĂ

Are o lună de bătălii. E pusă pe certuri, pe scandal, pe gălăgie. Nu fiți îngrijorați, totul se rezolvă și fără scandal.

BALANȚĂ

Are o lună mai grea. Trebuie să fie puternică, rezistentă, trebuie să depășească niște provocări și niște încercări. Nu se culcă pe o ureche, dar e o atenționare pentru că tind să tragă la lene.

SCORPION

Are o lună de comunicare masivă. Fiți cu ochii în patru!

SĂGETĂTOR

O lună cu dragoste, cu pasiune, cu ceva fierbinte. E de 3 ori favorizat de forța divină.

Mai multe aici


loading...