Mesaj RUNE pe ZODII 31 mai – 6 iunie 2021. Noutati de la pietrele mistice!

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 31 mai – 6 iunie 2021.

30 mai 2021, 07:23
Mesaj RUNE pe ZODII 31 mai – 6 iunie 2021. Noutati de la pietrele mistice!

Mesaj RUNE pe ZODII, 31 mai – 6 iunie 2021. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

„Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta.
Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Mesaj RUNE pe ZODII 31 mai – 6 iunie 2021 Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.

ETALARE RUNE PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Runa etalata – MANNAZ : Semnificatie SINELE. Punctul de pornire in orice in viata trebuie sa fie intotdeauna propriul Sine si o relatie buna si functionala cu tine insuti este esentiala : de ea depinde daca alte relatii curg bine, inclusiv relatia ta cu Marele Mister. Acum nu este un bun moment sa cauti si si sa astepti laude despre realizarile tale, nici nu e timpul sa iti pui toata atentia in posibilele rezultate. Nu judeca si nu fii intolerant. Incearca sa traiesti o viata obisnuita intr-o maniera extraordinara.

Horoscop Urania 29 mai – 4 iunie 2021. Intrarea planetei Venus în Rac aduce o schimbare mare de energie. Tranzitul vine cu emoții intense, sentimente puternice și trǎiri complexe
ETALARE RUNE PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Runa etalata – Nauthiz : Daca ai o situatie ce te nemultumeste, ce preferi, sa te plangi si vaiti la nesfarsit si astfel sa recazi mereu in aceeasi situatie ce se repeta, sau sa o elimini o data pentru totdeauna din viata ta. Ia acea ultima decizie. Plangerile si furia nu fac decat sa iti fure din energia necesara sa combati ceva din tine ramas nerezolvat. Fii puternic.

ETALARE RUNE PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Runa etalata – Perth : Iata un sfat de la aceasta runa : dorinta de a rezolva si solutiona totul nu duce mereu la ceva bun. Realizeaza-ti pozitia intr-un moment atemporal, in care nu exista trecut si nici viitor, ca sa ramai in aici si acum. Doar aici poti sti sigur ca totul este in ordine. Doar de aici poti accesa viitorul. Acest moment nu dureaza mult dar este necesar. Este bine sa existe in viata ta putina nesiguranta ca sa nu te mai ascunzi intr-un trecut neproductiv. Acum, cand un nou viitor se naste, te vei bucura de un nou stil de viata. Nu forta acest proces, dar nici nu interfera cu el.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscop iunie 2021 Mihai Voropchievici. Ce zodii au noroc cu carul. Previziunile runelor