MESAJ RUNE pe ZODII saptamana 18-24 MARTIE 2019. Avertizari sau oportunitati?

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie etalate pentru saptamana 18-24 MARTIE 2019. "Runa" inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta. Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare. Citirea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibila in zilele noastre.

RomaniaTV.net
16 mart. 2019, 20:33
MESAJ RUNE pe ZODII saptamana 18-24 MARTIE 2019. Avertizari sau oportunitati?

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie sau o forma de raspuns la o intrebare.

Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.

ETALARE RUNE PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Tyr este simbolul razboinicului si reprezinta forta masculina si potenta precum si victorie in orice confruntare. Fii totusi atent pentru ca ea reprezinta direct pe zeul Norse care conform legendei si-a sacrificat mana in lupta cu un lup monstruos care ameninta lumea. Astfel, runa transmite o mare victorie dar care poate veni printr-un sacrificiu. Tyr este totodata si zeul legilor. Runa transmite faptul ca se va obtine justitie si dreptate intr-o situatie.

ETALARE RUNE PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Perth este runa sansei si a pariurilor. Arunca zarurile si lasa-te pe mana sortii. A paria este un mod placut sa depasesti perioadele de noapte…cat timp este un pariu fara pericole. Jocurile de noroc si sansa au perspective ce sunt ascunse de noi, asa cum Perth semnifica si secrete necunoscute. Runa simbolizeaza si transmite distractie si abandon salbatic dar fii cu grija pentru ca este si runa misterului si a rezultatelor finale neasteptate. Nu poti pierde daca nu joci, dar nici nu castigi mereu.

ETALARE RUNE PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Berkana reprezinta copacul mesteacan. Mesteacanul este simbolul reinnoirii, renasterii, nasterii, cresterii si fertilitatii. Este o runa ce transmite veselie si anunta rezultate bune din actiunile pe care le-ai facut. Este o runa despre si pentru familie si a unei gospodarii bune si prospere.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

https://sfatulparintilor.ro/horoscop-3/horoscop-saptamanal-3/rune-etalare-saptamanala/