Mesaj RUNE pentru ZODII 20-26 decembrie 2021. Se anunţă o săptămână complicată. Noutati de la pietrele mistice!

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 20-26 decembrie 2021. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.

19 dec. 2021, 18:05
Mesaj RUNE pentru ZODII 20-26 decembrie 2021. Se anunţă o săptămână complicată. Noutati de la pietrele mistice!

Mesaj RUNE pentru ZODII 20-26 decembrie 2021

. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

Horoscop Cristina Demetrescu. Semne bune anul are doar pentru unii. Toate zodiile sunt afectate după Crăciun
„Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta. Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.

Mesaj RUNE PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Runa etalata – EIWAZ : Semnificatie APARARE. Aceasta runa are legatura cu dificultatile care apar la inceputul unei noi vieti si de apararile pe care le construim in jurul nostru atunci cand avem de a face cu Necunoscutul. Deseori anunta o perioada de asteptare, deci sfatul sau principal este rabdarea. Este recomandat sa anticipezi consecintele inainte de a actiona. De indata ce o decizie iti este in totalitate clara, atunci vei putea sa iti duci actiunea cu usurinta. Ia avantaj de aceasta perioada pentru a-ti pune casa in ordine si sa iti pui la punct afacerile personale.

Horoscop rune 20-26 decembrie. Cadouri frumoase pentru toate zodiile, fertilitate şi belşug. Previziunile lui Voropchievici
ETALARE RUNE PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Runa etalata – Gebo: Poti primi un dar sau poate urmeaza o cerere in casatorie. Nu este exclusa nici oportnitatea de a face o prezentare care sa aduca beneficii romantice sau materiale.

Mesaj  RUNE PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Runa etalata – Hagalaz: Ragnarok este varianta norvegiana a Zilei Judecatii, cand legandarul lup Fenris va devora soarele si va cufunda lumea in intuneric. Lumea oamenilor si lumea zeilor vor fi distruse de forte indestructibile, iar de aici va incepe un proces rapid de renastere universal. Acesta este simbolul runei Hagalaz care aduce mesajul unei renasteri in urma unei distrugeri. Nimic nu se pierde, totul se transforma.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 


loading...