Mesaj saptamanal RUNE pe ZODII, 11-17 IANUARIE 2021. Noutati de la pietrele mistice!

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 11-17 IANUARIE 2021. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

RomaniaTV.net
10 ian. 2021, 08:51
Mesaj saptamanal RUNE pe ZODII, 11-17 IANUARIE 2021. Noutati de la pietrele mistice!

Mesaj saptamanal RUNE.

 Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

„Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta.
Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.
ETALARE RUNE PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Runa etalata – BERKANA, inversata. Se pare ca exista o interferenta in cresterea ta pe un anumit domeniu. Daca te simti descumpanit ca nu ai urma actiunea potrivita acum, relaxeaza-te. Vei avea ocazia sa actionezi din nou. Examineaza-ti mai bine motivele pentru care vrei ce vrei. Iti pui ambitiile cumva inaintea nevoilor si binelui altora ?

Mesaj saptamanal RUNE PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Runa etalata – DAGAZ : Dagaz anunta o constientizare si o avansare importanta intr-o relatie care te preocupa. Momentul este potrivit si ca atare succesul este ca si asigurat. Este runa increderii radicale chiar daca circumstantele te pot impinge sa sari in gol cu mainile aparent goale. Ea anunta deseori o vreme a prosperitatii si rezultatelor mari. Totusi, ti se reaminteste sa fii atent si sa nu iti dai voie sa fii purtat de val si sa te porti nesabuit. Smerenia si generozitatea sunt de urmat.

Horoscop rune 11-17 ianuarie Mihai Voropchievici. Ce zodie este binecuvântată de astre
Mesaj saptamanal RUNE. PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Runa etalata – ELHAZ (cu fata in sus). Elhaz indica un timp in care trebuie sa ai grija de tine si de visele tale. Dorintele si nevoile altora ar fi bine sa treaca pe planul doi. Elhaz mai sugereaza ca o noua influenta va veni in viata ta. Poate fi o noua persoana sau un nou angajament.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.