Mesaj săptămânal RUNE pe ZODII, 15-21 mai 2023. Noutăţi de la pietrele mistice!

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 15-21 mai 2023. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

13 mai 2023, 20:49
Mesaj săptămânal RUNE pe ZODII, 15-21 mai 2023. Noutăţi de la pietrele mistice!
https://www.romaniatv.net/afla-care-sunt-cele-trei-zodii-care-vor-fi-protejate-de-universul-astrelor-pestii-au-parte-de-revelatii_7465931.html

Mesaj săptămânal RUNE pe ZODII, 15-21 mai 2023. Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

“Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta.

Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Citeşte şi: Întunecatul PLUTO își continuă drumul RETROGRAD spre Capricorn. Ce ZODII trebuie să fie atente la BANI

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Citeşte şi: Află care sunt cele trei zodii care vor fi protejate de Universul Astrelor! Peștii au parte de revelații

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.

ETALARE RUNE PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Runa etalata – Uruz : Tu ai puterea fizica si interioara de a-ti implini toate visele, dar nu uita ca o data cu puterea vin si responsabilitatile. Puterea nu este o forta de aplicat asupra altora, ci o forta de ai preveni pe altii sa nu foloseasca puterea lor impotriva ta. Foloseste-ti aceasta puterea nobila ca sa ramai focusat pe obiectivele tale si nu permite sa fii manevrat. Nu lasa oamenii negativi sa te supere. Fii atent si la egoul tau : stapaneste-l si controleaza-l si vei reusi.

ETALARE RUNE PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Runa etalata – ODIN : Primesti un mesaj ce inseamna ca necunoscutul, nestiutul si nevazutul sunt parte activa din viata ta la acest moment. La inceput era nimic si la final ramane nimic. Nu poate fi folosit controlul pe ceea ce nu exista inca. Ca sa poti avansa in marele gol din fata ta trebuie sa ai o incredere desavarsita. Si fa pasi in acest gol cu mainile goale si cu credinta de fier. Ceea ce te va sustina este puterea creativa a necunoscutului.

ETALARE RUNE PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Runa etalata – BERKANA : Aceasta runa indica inflorire si maturizare si este relationata cu noile forme. Cresterea poate sa apara in viata de zi cu zi, in familie sau in situatii interpersonale. Procesul schimbarii de sine este in miscare si iti va aduce beneficii. Pentru ca aceasta crestere sa curga liber, runa Berkana te sfatuieste sa elimini toate rezistentele printr-un proces profund de curatare. La nevoie, cere unui expert sa te asiste si ajute in acest proces. Dupa ce rezistenta va fi eliminata prin consecventa si atitudine potrivita, apoi inflorirea poate aparea.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.