Întunecatul PLUTO își continuă drumul RETROGRAD spre Capricorn. Ce ZODII trebuie să fie atente la BANI

Nu mai devreme de 23 martie 2023, Pluto, planeta transformărilor, a intrat în zodia Vărsătorului, după 20 de ani petrecuți în Capricorn. Pluto n-a mai fost în zodia umanitarului Vărsător de peste 200 de ani, timp în care s-au petrecut multe în societate.

13 mai 2023, 20:43
Întunecatul PLUTO își continuă drumul RETROGRAD spre Capricorn. Ce ZODII trebuie să fie atente la BANI
Întunecatul PLUTO își continuă drumul RETROGRAD spre Capricorn. Ce ZODII trebuie să fie atente la BANI

Întunecatul PLUTO își continuă drumul RETROGRAD spre Capricorn. Din 1 mai 2023, Pluto și-a început mișcarea retrograde prin Vărsător și se îndreaptă din nou spre Capricorn. Nu au existat prea multe oportunități de schimbare socială, iar micul progres realizat poate fi întors pe dos. Acesta nu este un retrograd care poate fi resimțit la nivel individual, dar va avea un impact serios în ceea ce privește politică, activismul și are potential revoluționar.

Citeşte şi: Horoscop special: Venus în Rac până pe 5 iunie 2023. Ce zodii primesc daruri cerești de la planeta iubirii

Traseul lui Pluto retrograd  în 2023

• 1 mai – Pluto retrograd în Vărsător

Retrogradul propriu-zis a început, iar obiectivele pe care le-ai atins în ceea ce privește lăsarea în urmă a sinelui materialist încep să se anuleze. Vei descoperi că te gândești la tine mai mult decât la alții și nu ești sigur cine este persoana care se uită la tine în oglindă. Transformarea a început.

• 12 iunie – Pluto intră în Capricorn

Pe măsură ce Pluto se mișcă înapoi, se întoarce la semnul anterior, Capricorn. Trecerea de la Vărsătorul umanitar la Capricornul iubitor de afaceri este puternică. Atunci când alegi vacanțe, alegi luxul în detrimentul călătoriilor cu emisii de carbon reduse. În magazinul de papetărie, alegi un caiet legat în piele în detrimentul hârtiei reciclate. Ai tot dreptul să faci asta, desigur, dar nu ți-ai promis că vei încerca să fii mai sustenabil?

• 11 octombrie – Pluto intră direct în Capricorn

Sentimentul de incertitudine a dispărut, ești mai încrezător și mai sigur în deciziile tale, iar schimbările tale de zi cu zi, și chiar și schimbările mai mari ale vieții, nu se mai contrazic. Te simți acceptat de cei din jur și mai în largul tău cu tine însuți.

• 21 ianuarie – Pluto, încă direct, reintră în Vărsător

Angajamentul tău față de problemele umanitare și de mediu a revenit. Ai o credință recent întărită în necesitatea unui nou mod de a opera în acest sat global și ești bucuros să faci sacrificii personale de care beneficiază întreaga societate.

Citeşte şi: Află care sunt cele trei zodii care vor fi protejate de Universul Astrelor! Peștii au parte de revelații

Iată cum influențează această călătorie a lui Pluto retrograd zodiile, mai ales la capitolul finanțe

BERBEC

Ca prim semn al zodiacului, moartea și renașterea nu vă sunt străine. Pluto nu te sperie. Când au loc retrograde, ele pun în pericol planurile și opiniile – dar planurile tale sunt „poate” în cel mai bun caz, iar opiniile tale nu se bazează pe nimic tangibil. Lăsa-i pe alții să-și facă griji cu privire la necesitatea de a începe din nou atunci când plănuiau să mențină cursul. Începi proaspăt în fiecare zi a săptămânii și nu te vei simți deloc îngrijorat.

TAUR

Metamorfoza nu te reprezintă, dragă Taur. Așa că relația ta cu Pluto este, în cel mai bun caz, greșită. Această planetă de transformare te trage în afara zonei tale de confort și, atunci când încetează să împingă, s-ar putea să descoperi că ești mai letargic, mai puțin interesat să-ți continui creșterea personală și să te retragi înapoi în umbră. Asigură-te că te întorci la rutina ta după ce Pluto retrograd 2023 se încheie.

GEMENI

Tu ești fluturele ceresc, mereu gata să se schimbe, mereu gata să se transforme, mereu în mijlocul metamorfozei. Așa că acest retrograd, care impune metamorfoza tuturor, nu te stresează deloc. S-ar putea nici să nu observi că s-a întâmplat! Pe măsură ce prietenii din jurul tău vor intra în panică, cu anulări de ultimă oră ale petrecerilor și întâlnirilor la sală, tu nici măcar nu erai sigur că o să vii!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.