Mesaj saptamanal RUNE pe ZODII, 21-27 SEPTEMBRIE 2020. Noutati de la pietrele mistice!

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 21-27 SEPTEMBRIE 2020. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

RomaniaTV.net
20 sept. 2020, 04:14
Mesaj saptamanal RUNE pe ZODII, 21-27 SEPTEMBRIE 2020. Noutati de la pietrele mistice!

Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburiloe nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

„Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta.

Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.  

ETALARE RUNE PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Runa etalata – Othila : Relatiile dintre oameni au caile lor nestiute, unii sunt meniti sa fie cu tine pana la finalul vietii si tu esti menit sa ii acompaniezi pe unii, destul de putini, pana la finalul lor. Da, doare, insa este un adevar pe care cu totii trebuie sa il acceptam. Nu poti face ca un om sa devina ca tine doar pentru ca il iubesti ; va pleca. Si nu trebuie sa faci asta pentru nimeni.

ETALARE RUNE PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Runa etalata – TEIWAZ (cu fata in sus). Runa indica faptul ca acum poate fi timpul sa te ridici drepti pentru tine insuti si sa aperi in ceea ce crezi. Ajuta-i pe altii care sunt prea slabi sa isi urmeze calea singuri dar nu te lasa distras de cei care doresc sa iti controleze cararea ta.

ETALARE RUNE PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Runa etalata – ODIN. Aceasta este runa fara niciun simbol pe ea ceea ce nu inseamna „nimic” ci inseamna „orice este absolut posibil oricand”. Este simbolul Universului, al unimii vaste si al totalitatii absolute. Este un moment in care sa stai in tacere, liniste, nemiscare. Contempla viata ta si viata in general. Simte spiritul si claritatea mesajului sau. Ai incredere in destin.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.