Mesaj saptamanal RUNE pe ZODII, 31 AUGUST – 6 SEPTEMBRIE 2020. Noutati de la pietrele mistice!

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 31 AUGUST – 6 SEPTEMBRIE 2020. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

RomaniaTV.net
30 aug. 2020, 13:24
Mesaj saptamanal RUNE pe ZODII, 31 AUGUST – 6 SEPTEMBRIE 2020. Noutati de la pietrele mistice!

„Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta.

Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.  

ETALARE RUNE PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Runa etalata – NAUTHIZ, inversata. Ai pus dorinte si nevoi mai presus de iubire si armonie cu ceilalti ? Ai pus presiune ca sa se implineasca urgent ceva din ce doresti ? Ai batut din picioare in fata zeitatilor ca sa iti aduca ce vrei ? Runa Nauthiz iti vesteste ca asta iti blocheaza rezultatele. Poate ca esti indiferent la dorintele altora si concentrat doar asupra dorintelor tale. Cine ai fi tu fara aceste dorinte si implinirea lor ? Care ar fi cel mai rau lucru pe care l-ai simti daca o dorinta nu ti s-ar implini niciodata ? Esti indrumat sa stai in energia lui „niciodata” ca sa simti si sa te eliberezi. Nauthiz este simbolul unei rani sau taieturi dar si a nevoilor si cum pot blocajele sa opreasca progresul dar si ce poti invata din etapele de rabdare in care iti gandesti creativ pasii urmatori.

ETALARE RUNE PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Runa etalata – Sowulu: Aceasta runa aduce mesajul unei vindecari. Soarele reprezinta sursa energiei vitale, iar aparitia acestei rune indica o rezolvare pozitiva a unei situatii de natura medicala.

ETALARE RUNE PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Runa etalata – WUNJO (cu fata in sus). Wunjo sugereaza ca vine o perioada de bucurie si fericire pentru tine. Exista potentialul sa fie o perioada memorabila a vieti tale dar nu uita sa impartasesti norocul tau cu cei din jur, chiar daca nu vezi niciun beneficiu din faptul ca faci asta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.