Mesaj saptamanal RUNE pe ZODII, 8-14 MARTIE 2021. Noutati de la pietrele mistice!

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 8-14 MARTIE 2021. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

07 mart. 2021, 10:27
Mesaj saptamanal RUNE pe ZODII, 8-14 MARTIE 2021. Noutati de la pietrele mistice!

Mesaj saptamanal RUNE pe ZODII.

Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

„Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta.
Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.
Mesaj saptamanal RUNE pe ZODII. ETALARE RUNE PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Runa etalata – HAGALAZ (cu fata in sus). Hagalaz sugereaza ca esti pe cale sa intri intr-o oportunitate unde exista un risc. Iti poti pune tot viitorul in mainile altcuiva. Nu este un moment potrivit sa incepi un nou proiect sau afacere decat daca ai tu toate datele posibile in mainile tale. Chiar si in acest caz ar fi bine sa mai amani un pic lucrurile.

HOROSCOP MIHAI VOROPCHIEVICI 8-15 martie 2021. Runele anunţă o săptămână binecuvântată pentru mulţi
Mesaj saptamanal RUNE pe ZODII. ETALARE RUNE PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Runa etalata – JERA. Rezultatele benefice sunt favorabile pentru orice actiune ai intreprins. Poate insa sa mai dureze pana cand culegi aceste rezultate si ele pot sa nu fie rapide pentru ca mereu este implicata o fereastra de timp necesara. Nici fermierii nu pot grabi recolta tragand de vlastare sa se faca mari. La finalul sezonului insa, te vei scalda in abundenta.

ETALARE RUNE PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Runa etalata – Nauthiz: Nauthiz este runa asteptarii si, de obicei, scoata la lumina „o lipsa”. Iti trebuie ceva, ai nevoie de ceva, sufletul tau tanjeste dupa ceva. Analizeaza-ti trairile, asculta-ti inima si fa pasii necesari implinirii acelei nevoi.

Citeste continuarea horoscopului pe SFATULPARINTILOR. RO.