Mesaj sfâşietor al soţiei lui Zsolt Torok, după moartea celebrului alpinist

Mesaj sfâșietor postat de soția alpinistului Zsolt Torok, după moartea acestuia. Torok a murit ieri, după ce a alunecat pe o stâncă.

18 aug. 2019, 06:59
Mesaj sfâşietor al soţiei lui Zsolt Torok, după moartea celebrului alpinist

Pe Facebook, Laura, soția lui Torok, a postat un mesaj scurt, dar dureros. „Cel mai pur și mai frumos suflet a plecat dintre noi! Zsolt Torok”, a scris aceasta.

Citeşte şi: Unul dintre cei mai buni alpinişti români a murit în Munţii Făgăraş. Era prieten cu ministrul de Interne UPDATE

Trupul alpinistului Zsolt Torok a fost coborât din munte de salvamontişti, pe cale terestră, şi a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu, conform News.ro.

„Evacuarea turistului decedat în zona Vârfului Negoi s-a finalizat în jurul orei 1.00, în noapte, şi s-a finalizat pe cale trestră”, a anunţat, duminică dimineaţă, Şeful Serviciului Salvamot Sibiu, Adrian David.

Trupul lui Zsolt Torok a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală din Sibiu unde legiştii vor stabili cauzele decesului.

Alpinistul care a decedat, sâmbătă, în Munţii Făgăraş este cunoscutul alpinist arădean Zsolt Torok. Salvamont România a transmis că, de acum, ”crestele munţilor şi alpinismul românesc sunt mai sărace şi mai triste”. La rândul său, ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, a scris pe Facebook: ”Rămas bun, prieten drag”.