Mesaj SFÂŞIETOR al soţiei militarului român UCIS la Kabul. A rămas singură cu DOI COPII cu NEVOI SPECIALE

Ciprian Ştefan Polschi a fost ucis joi, 5 septembrie, la Kabul, Afganistan, şi a fost avansat postmortem la gradul de sublocotenent şi decorat cu Ordinul Naţional "Steaua României", în grad de cavaler cu însemne pentru război.

06 sept. 2019, 14:35
Mesaj SFÂŞIETOR al soţiei militarului român UCIS la Kabul. A rămas singură cu DOI COPII cu NEVOI SPECIALE

Soția lui Ciprian Ştefan Polschi a publicat un mesaj sfâșietor pe acebook. Femeia a rămas singură cu cei doi copii ai lor, care au nevoi speciale.

După moartea soţului, Mihaela Polschi a scris pe Facebook: „Nu pot concepe ideea că a murit soţul meu”.

Militar român, ucis în atentatul sinucigaş de joi de la Kabul. Eroul este Ciprian Ştefan Polschi VIDEO

Ciprian Ştefan Polschi avea 38 de ani și se afla la a treia misiune în Afganistan, împins de nevoia de a strânge bani pentru terapiile celor doi copii ai săi, născuţi cu mici probleme de sănătate. Gabriel, 11 ani, şi Alex, 10 ani, au rămas fără tată.

În urmă cu o lună şi jumătate, soţia militarului posta ultimele fotografii alături de soţul ei, însoţite de mesaje duioase: „Să te întorci sănătos acasă la noi! Misiune uşoară! Te iubim toţi trei!”.

„Îmi este foarte dor de tine! Te iubesc mai mult decât propria persoană!”, este ultimul mesaj trimis de Mihaela Polschi prin intermediul Facebook.

Ciprian Ştefan Polschi îndeplinea funcţia de şofer în cadrul structurilor de comandament NATO din Kabul. Şi-a pierdut viaţa ca urmare a exploziei unei maşini-capcană, în apropiere de Green Zone din capitala Afganistanului, în timp ce se afla la volanul unui autovehicul de serviciu.