Mesaj ŞOCANT al lui Gigi Becali din puşcărie. Ce le-a transmis jucătorilor Stelei

Fotbaliştii campioanei au dezvăluit  ce mesaj şocant le-a transmis patronul aflat acum la închisoare. Foarte mulţi se gândesc să se transfere de la Steaua. 

RomaniaTV.net
27 mai 2014, 14:23
Mesaj ŞOCANT al lui Gigi Becali din puşcărie. Ce le-a transmis jucătorilor Stelei

Scandal la Steaua. Antrenorul Laurenţiu Reghecampf a fost numit ieri la Al-Hilal, iar foştii elevi de la Steaua „se roagă” de el să-i ia în Arabia. Fotbaliştii campioanei nu-şi mai doresc să rămână la echipă, supăraţi fiind de modul în care i-a tratat şi le-a vorbit patronul Gigi Becali în momentul în care s-au întâlnit, în ziua în care finanţatorul a avut permisie de o zi.

ULTIMA DISCUŢIE între Gigi Becali şi Laurenţiu Reghecampf. CE ŞI-AU SPUS

Atmosfera de la echipa campioană este la un pas să explodeze. Echipa se va „dezintegra” rapid, susţin apropiaţii clubului din Ghencea, iar cel care a dat tonul plecărilor a fost  Laurenţiu Reghecampf.

Scandal URIAŞ la AL HILAL. Anamaria Prodan, DESFIINŢATĂ de ARABI

Tehnicianul care a adus Stelei două titluri consecutive a fost numit ieri oficial antrenor la Al-Hilal, în Arabia Saudită, iar foştii săi elevi doresc să-i copieze exemplul. Nu doar din dorinţa de a câştiga mai bine, ci mai ales pentru că sunt nemulţumiţi de modul în care sunt trataţi la Steaua şi le este frică de viitorul sumbru, mai ales că omul lor de bază în relaţia cu patronul Gigi Becali nu va mai fi alături de el.

Arabii au băgat GROAZA în Anamaria Prodan. PRIMA REACŢIE a soţiei lui Reghecampf

Nu mai vrea nimeni să rămână. Steaua este Steaua, însă atunci când nu ai sprijin şi eşti în bătaia vântului, nu-ţi convine să stai„, a mărturisit pentru Click! un apropiat al campioanei. Problemele nu sunt legate strict de plecarea lui Reghe, ci şi de latura financiară. Steliştii sunt neplătiţi de patru luni, au nu mai puţin de nouă meciuri nerecompensate cu primele aferente şi chiar restanţe la bonusul de Liga Campionilor, din sezonul trecut.

În plus, pentru mulţi dintre ei, discursul lui Gigi Becali a fost „bomboana pe colivă”.

A rămas toată lumea cu un gust amar după întâlnirea cu Gigi Becali. În ziua în care a avut liber de la închisoare a vorbit cu jucătorii şi le-a spus clar că nu-l interesează soarta echipei. A spus că-l doare-n cot, că nu-l interesează decât de banii din Liga Campionilor!

DRAMĂ URIAŞĂ pentru GIGI BECALI la POARTA ALBĂ

Apoi, când s-a pus problema primelor pentru Cupa României, în cazul în care echipa ar fi câştigat, a râs şi a răspuns cu acelaşi limbaj că e ziua lui liberă şi că nu-şi bate capul cu astfel de tâmpenii. I s-a spus că cei de la Astra joacă pe prime de 15-20.000 de euro şi doar a râs… Nici măcar un mulţumesc pentru treaba bună făcută în campionat sau să felicite echipa în vreun fel. Nimic„, a mai povestit pentru Click! aceeaşi sursă, sub protecţia anonimatului. Gigi Becali nu a scăpat de apostrofările jucătorilor nici la petrecrea de titlu, atunci când băieţii şi-au amintit de promisiunile deşarte făcute de patron şi au scandat cerându-şi drepturile.

Laurenţiu Reghecampf a fost numit ieri antrenor la Al-Hilal, arabii anunţând mutarea pe site-ul lor oficial. Reghe a semnat un contract valabil doi ani, saudiţii urmând să-i plătească în această perioadă cinci milioane de dolari. Patronul Stelei însă nu este de acord ca acesta să plece gratis şi cere un milion de euro pentru rezilierea contractului. În cazul în care arabii nu vor plăti, clauza va fi achitată chiar de Laurenţiu Reghecampf.