Mesaj SURPRINZĂTOR transmis de Liviu Arteni, fostul soţ al Israelei. „Regret că am…”

Liviu Arteni şi Israela Vodovoz ofereau impresia că trăiesc o poveste de dragoste perfectă, în ciuda diferenţei de vârstă, dar lucrurile stăteau cu totul altfel.

12 mart. 2018, 09:08
Mesaj SURPRINZĂTOR transmis de Liviu Arteni, fostul soţ al Israelei. „Regret că am…”

Liviu Arteni a inceput sa aiba probleme cu alcoolul, astfel ca au aparut si certurile. In cele din urma, inainte sa se pronunte divortul, barbatul a luat calea pribegiei, trecand prin mai multe tari din Europa. Ultima oara, a fost zarit cersind pe strazile din Cannes.

„Da, cersesc pe strada! Am mancat din tomberon si am intrebat oameni daca ar putea sa ma ajute cu un euro macar ca sa-mi iau si eu o paine si o sticla de vin. M-am certat cu pescarusii pentru o bucata de paine! Atat de rau am ajuns ajuns! Dorm pe strada si ma spal pe plaja… Regret ca am suparat un suflet ca Israela!”, declara Liviu Arteni.

Israela Vodovoz, răsturnare de situaţie în cazul moştenirii uriaşe. Liviu Arteni a tras lozul câştigător. Avem dovada FOTO

Conform ultimelor zvonuri, Liviu Arteni s-ar fi intors in urma cu ceva timp in tara si s-a internat intr-un centru de reabilitare pentru persoanele dependente de alcool si jocuri de noroc.

Israela Vodovoz s-a întors din lumea de dincolo, a fost în moarte clinică. Ce a mărturisit despre experienţa bizară

Altfel, Rodica Bucur, avocata Israelei, a dezvaluit unde va fi inmormantata femeia: „Nu putem numi ca o vom repatria, Israela are dubla cetatenie va ajunge acasa la copiii sai, in sanul familiei, in Israel”.