Oana Matache a divorţat oficial de tatăl copiilor. Ce spune mama Deliei: „Se supără pe mine”

Oana Matache a divorţat oficial de tatăl copiilor. Sora Deliei şi Răzvan Miheţ au fost căsătoriţi timp de cinci ani şi jumătate şi au împreună doi copii, o fetiţă şi un băiat. Chiar dacă pozau în familia perfectă, s-au despărțit în urmă cu câteva luni, iar acum au semnat și actele.

26 apr. 2023, 13:52
Oana Matache a divorţat oficial de tatăl copiilor. Ce spune mama Deliei: „Se supără pe mine”
Oana Matache a divorţat oficial de tatăl copiilor

Oana Matache a divorţat oficial de tatăl copiilor. Mama artistei a făcut primele declarații referitoare la decizia acestora, însă nu a confirmat separarea legală, motivând că nu-și dorește să se amestece în viața fiicei ei.

Citeşte şi: Lovitură dură pentru Oana Matache. Secretul a ieșit la iveală: „Cine nu are probleme?!”

Oana Matache a divorţat oficial de tatăl copiilor

Voi știți cel mai bine care este situația lor (n.r. – a Oanei și a soțului ei). Nu aș vrea să vă mai confirm nimic, apoi iarăși se supără pe mine. E mai bine să lași copilul să-și trăiască experiențele. Atunci când sunt bune, sunt ale lui.

Când sunt rele, sunt tot ale lui. Sunt mari, sunt vaccinați. Aceasta rămăsese ultima problemă de rezolvat (n.r. – divorțul). Important e că fiecare își vede de treaba lui. Ei se înțeleg foarte bine acum, își cresc împreună copilașii‘, a declarat Gina Matache, potrivit Cancan.ro.

La scurt timp după despărțirea de tatăl copiilor ei, Oana Matache și-a oficializat relația cu actualul ei partener, Radu Siffredi. Aceștia s-au mutat deja în noua ei casă, alături de copiii artistei. Într-un videoclip, cei doi au recunoscut că se știu de câteva luni bune și s-au întâlnit în perioada când amândoi aveau alți parteneri.

Delia este extrem de mândră de sora ei

După ce s-a aflat că Oana Matache nu mai este împreună cu tatăl copiilor ei, showbiz-ul românesc a intrat în alertă. Relația ei cu Radu Siffredi nu a fost bine primită de fani, dar nici de familie, sau cel puțin așa părea la acel moment. Delia a postat recent câteva imagini cu sora ei care arată care este, de fapt, relația lor actuală.

Se pare că lucrurile nu stau deloc așa, iar artista încearcă, pe cât posibil, să aibă o relație bună cu Oana în continuare, lucru care a putut fi observat și pe rețelele de socializare.

Oana Matache a postat câteva imagini cu ea, făcute chiar de Radu Siffredi, pe internet, pe care Delia le-a redistribuit alături de un mesaj de susținere. Artista a postat mai multe imagini lângă care a lăsat mesajele: „That’s my sis” și „Sisters power” (Vezi AICI pozele)