Mesaje de 8 martie 2023. Trimite cele mai frumoase felicitări de Ziua Internaţională a Femeii

Mesaje de 8 MARTIE pentru mama. Mama este cea mai importantă fiinţă din viaţa noastră de adult, ea fiind cea care ne-a dat naştere şi ne-a crescut. Cu ocazia zilei de 8 MARTIE, Ziua Mamei, alege unul dintre mesajele de mai jos pentru a-i spune "La mulţi ani!".

07 mart. 2023, 22:13
Mesaje de 8 martie 2023. Trimite cele mai frumoase felicitări de Ziua Internaţională a Femeii

Mesaje de 8 Martie 2023: De 8 Martie 2023, cu siguranță îți dorești să faci ziua mai bună celei mai iubite femei din viața ta, fie că este vorba despre mamă sau soție. Romaniatv.net v-a pregătit cele mai frumoase urări pe care să le transmiți în această zi specială!

 

Mesaje de 8 Martie 2023: Un gând frumos pentru Ziua Femeii

„Știu că nu ți-am arătat mereu că am apreciat ceea ce ai făcut pentru mine. Îți sunt recunoscătoare că exist – ție îți datorez omul care sunt astăzi, datorita ție sunt un om mai bun.

Tu m-ai învățat să ma respect și să respect pe alții, tu ești cea care m-a învățat sa fiu toleranta, tu ești cea care m-a ascultat întotdeauna și care a fost alături de mine mereu.”

Calendar ortodox 8 martie 2023. Sfântul Teofilact din Nicomidia, binefăcătorul celor aflați în dureri, necazuri și nevoi. Rugăciune către Sfântul Teofilact pentru sănătate

„Ziua de 8 Martie îmi oferă prilejul potrivit pentru a-ți spune cât de mult însemni pentru mine.

Vreau să-ți mulțumesc pentru tot ceea ce am învățat de la tine: cum să dăruiesc necondiționat, cum să am încrede în mine. Tu ai fost cea care m-a iubit fără a cere nimic în schimb, tu ești cea care mi-a oferit sprijin și incurajări când aveam nevoie, tu ai fost mereu alături de mine când viața părea împotriva mea.Te iubesc, mămica mea…”

„Îți sunt recunoscătoare pentru faptul că m-ai iubit necondiționat și că ai avut grija de mine toată viața, iți sunt recunoscătoare pentru că îți pasă de viața mea, pentru că ai mereu o vorbă bună pentru mine când lucrurile merg rău.  Îți urez o zi plină de voie bună și sper ca dragostea mea să îți umple viața la fel cum dragostea pe care mi-ai purtat-o tu a umplut-o pe a mea.”

“Femeia este o mancare pentru zei gatita de diavoli.” William Shakespeare

“Femeile sunt facute a fie iubite, si nu intelese.”Oscar Wilde

“Femeia este un taler de argint pe care noi punem mere de aur.”Goethe

Aici ai 30 de urari si felicitari de Ziua Femeii!

Mesaje de 8 Martie 2023: Un gând frumos pentru Ziua Femeii

Mesaje de 8 martie 2023

“Femeile nu sunt niciodata mai puternice decat atunci cand se inarmeaza cu slabiciunea lor.” Madame Marie du Deffand

„O mamă atât de minunată ca tine merită ca fiecare zi să fie 8 martie! La mulţi ani, mămico!”

„Îţi multumesc că m-ai iubit şi m-ai învăţat să iubesc şi pe ceilalţi, dar mai ales pe tine. La multi ani, mami!”

Urări de 8 Martie 2023 pentru soție

„Sunt cel mai fericit bărbat, am trecut împreună prin bune şi rele, nu trebuie să-ţi dau mesaje pompoase de 8 Martie pentru că toată lumea ştie că tu eşti minunea vieţii mele. La mulţi ani, scumpa mea soţie”

„Îţi urez o zi a femeii în care să te bucuri de fiecare rază de soare, de fiecare pată de verdeaţă şi… de dragostea mea necondiţionată. La mulţi ani, de Ziua Femeii”

„Odată cu venirea primăverii, ai venit tu… a răsărit primul ghiocel şi cu el dragostea mea pentru tine… ţi-am dăruit un buchet de flori şi tu mi-ai dăruit dragostea ta… şi de atunci în sufletul meu e întotdeauna primăvara… pentru că acolo eşti tu… tu eşti primăvara sufletului meu. Te iubesc!”

Vrăjitoarea Brățara, dezvăluiri uluitoare despre Elena Ceauşescu: „Era o masă plină de fire şi m-am temut că o să mă iradieze. M-am enervat şi i-am spus că va ajunge sus de tot, apoi se va prăbuşi ca blocul Scala”

„Pentru că sunteţi cele care înseninează zilele bărbaţilor, deşi ei se plâng. Pentru că sunteţi cele care suflaţi dragoste peste orice faceţi voi şi familia voastră. Pentru că sunteţi cele care numai când priviţi către copiii voştri, daţi lumii mai multă frumuseţe. Pentru că sunteţi cele care găsesc în fiecare zi timp pentru orice problemă şi orice nevoie a celor dragi. Pentru că, deşi vă mai plângeţi câteodată, o luaţi de la capăt în fiecare zi, mai puternice şi mai hotărâte. Pentru că sufletul vostru ştie ce e iubirea, cum se dăruieşte şi cum se primeşte ea… Și pentru tot ceea ce reprezentaţi… pentru voi timpul se opreşte puţin în loc la fiecare început de Primăvară, să vă aducă un omagiu…La mulţi ani!

Mesaje de 8 MARTIE 2023 pentru mama: Trimite cele mai frumoase urări de 8 martie

– Iti multumesc cu toata fiinta mea si as vrea sa stii, chiar daca nu-ti spun tot timpul asta, ca te iubesc, iar acest sentiment nu va inceta niciodata.

– O mama atat de minunata ca tine merita ca fiecare zi sa fie 8 martie! La multi ani, mamico!

– Cu venirea primaverii, ai venit tu. A rasarit primul ghiocel si cu el dragostea mea pentru tine. Ti-am daruit un buchet de flori si tu mi-ai daruit dragostea ta si de atunci in sufletul meu e intotdeauna primavara, pentru ca acolo esti tu. Tu esti primavara sufletului meu. Te iubesc.

– Iti multumesc ca m-ai iubit si m-ai invatat sa iubesc. Si pe ceilalti, dar mai ales pe tine. La multi ani, mami!

– De 8 martie, un gand marunt pentru iubirea imensa pe care ti-o port. La multi ani, mama!

– Pentru ziua ta, mamico, iti trimit un ghiocel. Cat de mic il vezi, cuprinde toata primavara-n el.

– Unei singure fiinte din viata mea ii datorez tot ceea ce eu am si ceea ce sunt azi. Ea mi-a dat nastere, m-a crescut si m-a invatat sa iubesc. Nu exista cuvinte care sa o descrie! Te iubesc, mama! La multi ani!

– Tu ai adus in calea mea fericire, bunatate si dragoste. Multumesc pentru lectiile de viata pe care mi le-ai daruit. De la tine am invatat ca pot fi sensibila, dar si puternica, in acelasi timp. In aceasta zi de primavara iti adresez un gand bun si curat, dar si un martisor din suflet. La multi ani, mama!

Mesaje de 8 MARTIE 2023 pentru mama

– Știu că nu ți-am arătat mereu că am apreciat ceea ce ai făcut pentru mine. Îți sunt recunoscătoare că exist – ție îți datorez omul care sunt astăzi, datorita ție sunt un om mai bun. Tu m-ai învățat să ma respect și să respect pe alții, tu ești cea care m-a învățat sa fiu toleranta, tu ești cea care m-a ascultat întotdeauna și care a fost alături de mine mereu.

– La mulţi ani, mamă! Eşti minunată şi vreau să împart cu tine ce am mai de preţ. Te iubesc.

– Singura persoană care va avea întotdeauna încredere mine, care va fi întotdeauna lângă mine, care mă va iubi întotdeauna … întotdeauna mama mea!

– Îți sunt recunoscătoare pentru faptul că m-ai iubit necondiționat și că ai avut grija de mine toată viața, iți sunt recunoscătoare pentru că îți pasă de viața mea, pentru că ai mereu o vorbă bună pentru mine când lucrurile merg rău. Îți urez o zi plină de voie bună și sper ca dragostea mea să îți umple viața la fel cum dragostea pe care mi-ai purtat-o tu a umplut-o pe a mea.

– Ziua de 8 Martie îmi oferă prilejul potrivit pentru a-ți spune cât de mult însemni pentru mine. Vreau să-ți mulțumesc pentru tot ceea ce am învățat de la tine: cum să dăruiesc necondiționat, cum să am încrede în mine. Tu ai fost cea care m-a iubit fară a cere nimic în schimb, tu ești cea care mi-a oferit sprijin și incurajări când aveam nevoie, tu ai fost mereu alături de mine când viața părea împotriva mea.Te iubesc, mămica mea…

– Un gând mărunt pentru iubirea imensă pe care ţi-o port. LA MULŢI ANI! Fie ca ziua de 8 Martie să-ţi aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze și toată fericirea de pe pământ. La mulţi ani! Mamă, te iubesc, pentru mine eşti unică, eşti prim’vara mea însorită!

– Îţi mulțumesc că m-ai iubit şi m-ai învăţat să iubesc şi pe ceilalţi, dar mai ales pe tine. La mulţi ani, mami!

– Dacă viaţa ta ar depinde de dragostea pe care ţi-o port, ai fi nemuritoare. La mulţi ani, mamă!

– Prima dată când am deschis ochii, te-am văzut pe tine MAMA. Acum ca m-ai crescut sunt fericit că mi-ai dat viață și vreau să îți mulțumesc! Te iubesc și îți urez un sincer LA MULTI ANI, MAMA!!!

– Poate că pentru lume tu ești numai o persoana, dar pentru anumite persoane tu ești întreaga lume!

– Tu, mămico dragă, ne îndrumi pașii și ne sprijini să mergem pe drumul drept. Noi îți mulțumim și te iubim. La multi ani!

„Ultima ninsoare încarcă merii

Dar curând ei plini vor fi de floare!

Martie, mămico, sărbătoare!

Sărbătoarea ta și-a primăverii!”

– Mama este ființa aleasă de Dumnezeu pentru a-i fi reprezentanta pe pământ.

– Mami, te iubesc, pentru mine ești unică, ești primăvara mea însorită!

– Precum sunt florile gingașe, soarele luminos, apele limpezi și izvoarele cristaline, așa să fii tu, mămică dragă, bună, înțeleaptă și frumoasă! La Multi Ani!

– Mama – cel dintâi cuvânt, cel mai dulce zâmbet, cel mai sincer suflet, cel din urma vis. Cea mai dulce voce, cea mai grea durere, cea mai mândră floare, cea mai scumpă carte.

– Mama – lacrima târzie, veșnică icoana, înger de-nălțare, candelă aprinsă! Candela a vieții, care nu se stinge, care luminează și pe veci veghează!

– La multi ani, mămică mea! Să fi fericită și să te iubeacă toată lumea cum o face puiul tău.

– Mama!Ce cuvânt simplu…ce semnificație mirifică…Mama e cea care îți dă viață,te învață primii pașii în viață,primele cuvinte…ea te învață tot ce e important în viata ta!Prețuiți-o până o mai aveți!Mama e îngerul nostru păzitor. La munți ani.